Avoin hakemus

Kiinnostaako sinua työ nuorten ja perheiden hyvinvoinnin parissa? Oletko kiinnostunut uudenlaisista sähköisistä sosiaali- ja hyvinvoinnin palveluista? Haluatko olla vaikuttamassa nuorten ja perheiden hyvinvointiin joko Suomessa tai kansainvälisesti? Oletko kenties kiinnostunut tutkimuksesta?

Väestöliitto on sosiaali- ja terveysalalla toimiva järjestö, joka edistää hyvinvointia ja ihmisoikeuksia. Olemme koko väestön asialla rohkeasti omien arvojemme pohjalta. Väestöliitto edistää perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä onnellista ja tasapainoista elämää. 

Tarjoamme ihmissuhdetietoa ja palveluita nuorille, pojille, pareille, vanhemmille, isovanhemmille ja maahanmuuttajille. Palveluita tuotetaan puhelimitse ja verkossa, osoitteessa hyvakysymys.fi.

Väestöliiton Väestöntutkimuslaitoksella tutkimme väestönkehitystä, perheitä ja syntyvyyttä, parisuhteita, väestön ikääntymistä ja perhesukupolvien välisiä suhteita sekä digitalisaation vaikutuksia perhesuhteisiin.

Vaikutamme suoraan päätöksentekijöihin ja suureen yleisöön. Tärkeimpiä vaikuttamisteemoja ovat  syntyvyys ja kestävä väestönkehitys, lasten nuorten ja perheiden yhdenvertaisuus ja hyvinvointi sekä seksuaalioikeuksien toteutuminen Suomessa ja globaalisti.

Aika ajoin etsimme myös osaajia suorahaun keinoin, ilman rekrytointi-ilmoituksia. Tällöin kartoitamme sopivia ehdokkaita eri lähteistä ja voimme ottaa luottamuksellisesti yhteyttä myös henkilöihin, jotka ovat ilmoittaneet meille olevansa kiinnostuneita uusista tehtävistä ja lähettäneet käyttöömme ns. avoimen hakemuksen. Avoin hakemus onkin sinulle paras tapa osoittaa osaamisesi meille.

Jätä rohkeasti avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta! Muista liittää vapaamuotoinen hakemus ja CV:si mukaan.


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Haettu työsuhteen muoto

Työaikamuoto

Liitteet

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkamuoto
Palkkatoive €
Palkkatoivomuksen lisätiedot