Sjuksköterska till vår fina klinik i Stockholm!

Stockholm IVF är en av nordens ledande privata IVF-kliniker inom forskning och behandlingsmöjligheter kopplade till fertilitet och barnlöshet inklusive nya metoder som äggcellsfrysning. Vi sitter i Hammarby Sjöstad och vårt team av läkare och sköterskor har lång erfarenhet av både IVF och generell gynekologi. Vårt forsknings- och evidensbaserade synsätt sätter en klar och tydlig prägel på vårt kliniska arbete. 2018 fick vi förmånen att bli en del av Eugin group, vi ingår nu i en koncern med IVF-kliniker över hela världen. Detta ger oss bra förutsättningar att bedriva forskning och ta del av interna och externa utbildningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande anställning där du med dina omvårdnadskunskaper har en viktig del i arbetet med patienter som söker sig till oss för utredning och behandling av gynekologiska besvär och ofrivillig barnlöshet.
Dina arbetsuppgifter varierar och du kommer kunna använda dina kunskaper dels i patientmötet på kliniken samt under telefonrådgivning och assistans vid operation och behandlingar mm.

Det är viktigt att växa tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla anställda är välkomna att bidra med idéer för utveckling av verksamheten.
Du kommer ingå i ett team med läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och psykologer.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet av gynekologi och/eller assisterad befruktning.

Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till god stämning och arbetsmiljö. För att lyckas i rollen ser vi att du är trygg i din roll och är självständig i ditt arbete, men också att du uppskattar teamarbete tillsammans med våra olika professioner.
Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift, samt ha datorvana eftersom arbetet innebär dokumentation.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i journalsystemen Take Care och Tele-Q.

Välkommen med din ansökan! OBS - glöm inte att klicka på molnet "spara" efter uppladdning av CV.

Anställningens omfattning

Heltid 40 tim/vecka.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vid frågor vänligen kontakta:
Linda Bjärgestad-Lamp, Klinik- och Verksamhetschef
linda.lamp@stockholmivf.se


Efternamn *
Förnamn *
Telefonnummer *
E-post *

CV och personligt brev