Haemme kaupalliseen organisaatioomme myyntipäällikköä

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Etsimme myyntipäällikköä rakentamaan Antellin kasvua Etelä-Suomen alueella ja tukemaan meitä tavoitteessamme olla laadukkain henkilöstöravintola-alan toimija Suomessa. Myyntipäällikkö tekee aktiivista uusasiakashankintaa ja vastaa myyntiprosessista ensimmäisestä yhteydenotosta tarjous- ja sopimusvaiheeseen saakka. Teet läheistä yhteistyötä kollegasi myyntipäällikkö -kollegasi sekä aluepäälliköiden kanssa.

Arvostamme kokemusta henkilöstöravintola-toimialalta ja olemassa olevia verkostoja esimerkiksi rakennuttajayhtiöihin. Asiakkaasi ovat yrityspäättäjiä, joten sinulla tulee olla erinomaiset neuvottelutaidot sekä vahva ymmärrys taloudellisista avainluvuista. Toimipaikkasi on pääkaupunkiseudun aluetoimistollamme Vantaalla ja raportoit kaupalliselle johtajalle.

Edellä mainitun lisäksi sinulla tulee olla seuraavaa osaamista ja ominaisuuksia:

  • Näyttöjä uusasiakashankinnasta
  • Tarjouslaskentaosaaminen
  • Kokemusta pitkäjänteisestä palvelumyynnistä
  • Ymmärrys B2B-liiketoiminnan lainalaisuuksista, kuten asiakkaan päätöksentekoprosesseista
  • Kyky itsenäiseen tavoitehakuiseen työskentelyyn ja kyky tarttua reippaasti toimeen

Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 - 219 229 tai tea.laamanen(at)fi.experis.com 13.2.2020 alkaen.

Hae tätä avointa työpaikkaa yhteistyökumppanimme Experiksen verkkosivuilta 23.2.2020 mennessä. Jätä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi tämän linkin kautta: https://www.experis.fi/tyo/myyntipaallikko-2