ENERGIATEHOKKUUSHANKKEIDEN RYHMÄPÄÄLLIKKÖ, HELSINKI

Rakennusten energiatehokkuus kiinnostaa nykyään isosti – ja erittäin hyvästä syystä. Rakennusten rooli osana energiamurrosta on vähintäänkin merkittävä. 

Meitä aihe on kiehtonut jo 60 vuoden ajan ja voimme kehaista, että kokemusta löytyy erittäin kivasti. Meille on myös aina ollut todella tärkeää, että kanssamme on kiva tehdä töitä. Meillä kaikki tukevat ja auttavat toisiaan. Nyt kokenut ja mukava tiimimme tarvitsee uuden jäsenen.

 

Etsimme ryhmäpäällikköä vetämään energiahankkeita kanssamme. 

Tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoisia rakennushankkeita, joissa tähtäämme kestäviin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Tehtävääsi kuuluu motivoituneen ja osaavan asiantuntijatiimin vetämisen ohella myös asiakasrajapinnassa työskentelyä sekä palveluiden kehitystehtäviä yhteistyössä muiden ryhmäpäälliköiden kanssa.

Tiimisi keskittyy energiatehokkuushankkeiden hankekehitykseen. Pääset katsomaan taloteknisiin ratkaisuihin liittyviä asioita entistä laajemmassa kontekstissa. Voit hyödyntää aikaisempaa kokemustasi taloteknisestä suunnittelusta – erityisesti korjausrakentamisen osaamisesta on tässä tehtävässä hyötyä. Meillä energialaskenta ja -suunnitteluosaaminen ei pääse pölyyntymään. 

Arvostamme sitä, että perinteiset talotekniset ratkaisut ovat sinulle tuttuja, mutta osaat myös ehdottaa, miten kohdekohtaiset ratkaisut sovelletaan osaksi energiajärjestelmää.

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi ja kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

 

Mitä toivomme sinulta?

  • Korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri) LVI- ja/tai energiatekniikan alalta
  • Aiempaa kokemusta ryhmä-/projektipäällikön tehtävistä 
  • Taloteknisen suunnittelun osaamista ja kokemusta energialaskennasta sekä -suunnittelusta erityyppisissä rakennushankkeissa
  • Rakennusten energiankierrätyksen mahdollistavien taloteknisten sovellusten hallintaa sekä laaja-alaista kokonaisymmärrystä rakennusten talotekniikasta 
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
  • Lisäksi arvostamme lämpöpumppu- ja energiankierrätysjärjestelmiin liittyvää osaamista ja kokemusta 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme sunnuntaihin 6.12.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat teknologiajohtaja Tuomo Niemelä, p. 040 662 1274 ja toimialajohtaja Ville Reinikainen, p. 050 541 5375 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus