Avoin harjoitteluhakemus

Voit lähettää meille avoimen harjoitteluhakemuksen. Otamme harjoittelijoita sisään pääsääntöisesti kolme kertaa vuodessa: kevätkaudelle, kesäkaudelle ja syyskaudelle. 

Otathan harjoittelupaikkaa hakiessasi huomioon alla olevan aikataulumme. Hakemukset käsitellään ja harjoittelijat valitaan yleensä tämän aikataulun puitteissa.

  • Kevätkauden harjoittelijat valitaan marraskuun loppupuolella, 30.11. mennessä
  • Kesäkauden harjoittelijat valitaan maaliskuun loppupuolella, 31.3. mennessä
  • Syyskauden harjoittelijat valitaan toukokuun loppupuolella, 31.5. mennessä


Tilannekohtaisesti käsittelemme harjoitteluhakemuksia myös muina aikoina, esim. tilanteissa, joissa meille avautuu sopiva työtehtävä harjoittelijalle.

Meillä harjoittelijat pääsevät tekemään oikeita asiakastöitä, ammattilaisten opastamana. Sen vuoksi harjoittelujakson pituuden tulee olla vähintään kolme kuukautta. Lisäksi edellytämme, että opintosi ovat loppuvaiheessa.

Aallon Jyväskylä Oy (ent. Dextili Oy) on kiinteistö- ja rakennusalalle erikoistunut taloushallintokeskus. Erityisosaamistamme ovat asunto- ja kiinteistöyhtiöiden sekä rakennusliikkeiden taloushallintoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet.  Toimistomme sijaitsevat neljällä eri paikkakunnalla (Jyväskylä, Saarijärvi, Pihtipudas, Pyhäsalmi) ja lisäksi tarjoamme työntekijöillemme etätyömahdollisuuksia. Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä ja haluamme kasvaa edelleen. Toimintamme jakaantuu viiteen palveluyksikköön: asiakasvastuu, kirjanpito, myyntireskontra, palkanlaskenta ja vastaanotto.  

Aallon Jyväskylä Oy on osa Aallon Group -konsernia, joka on yksi taloushallintoalan suurimmista toimijoista Suomessa. Meitä on noin 240 henkeä 11 paikkakunnalla. Olemme uusi yhtiö, jonka toiminnan juuret kantautuvat kuitenkin pitkälle kotimaisen taloushallinnon historiaan. Toimimme perheyhtiöissä opittujen ja vaalittujen parhaiden käytäntöjen pohjalta. Toiminnassamme korostuvat henkilökohtaisuus, paikallisuus, asiakkaasta huolehtiminen ja asiantunteva palvelu. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskeisin tekijä on tyytyväinen ja osaava henkilöstö.

Jos olet kiinnostunut harjoittelupaikasta, jätä avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta! Lähettämällä hakemuksen annat luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Voit lukea tietosuojaselosteesta tarkemmin miten käsittelemme henkilötietojasi.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Puhelin *
Sähköposti *
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina) *
Kuva
Haetun työharjoittelun tiedot
Haluaisin suorittaa työharjoitteluniTämän hetkinen koulutus (oppilaitos, tutkintonimike, pääaine tai -ala, opintojen aloitusajankohta ja arvioitu valmistumisajankohta, missä vaiheessa opintosi nyt ovat) *
Työharjoittelun sisältö (lyhyt kuvaus työharjoittelussa suoritettavista sisällöistä, tutkinnon osista jne.) *
Harjoittelun toivottu aloitusaika: *
Harjoittelun toivottu lopetusaika: *
Harjoittelun toivottu kesto: *
Lisätiedot liittyen harjoittelun ajankohtaan:
Kirjoita lyhyt hakemusteksti, miksi juuri sinut tulisi valita Dextilille työharjoitteluun *
Muita lisätietoja harjoitteluun liittyen:
Muuta
LinkedIn profiili (linkki)
CV ja vapaamuotoinen hakemus