Sosiaalialan lehtori

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 250 työntekijää.

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle

sosiaalialan lehtoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.10. 2022 alkaen.

Sosiaalialan lehtori opettaa sekä ohjaa opinnäytetöitä ja harjoitteluita englanninkielisessä sosiaalialan koulutuksessa (Bachelor of Social Services). Työtehtäviä voi olla lisäksi suomenkielisessä sosiaalialan koulutuksessa. Sosiaalialan lehtori myös osallistuu Diakin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Sinulla on laaja-alaista kokemusta ja asiantuntijuutta sosiaalityöstä, sosiaalialan verkostojen tuntemusta sekä vahvaa ymmärrystä hyvinvointialojen kehitysnäkymistä. Tunnet myös sosiaalialan digitaalisten palvelukonseptien, sähköisen asioinnin ja verkkoneuvonnan käytäntöjä ja kehittämisnäkymiä.

Arvostamme kokemusta monimuoto- ja verkkopedagogiikasta sekä kiinnostusta verkkokurssien ympäristöjen kehittämiseen. Sinulla on vahvat vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ja opetat sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tehtävä sijoittuu Diakin Helsingin-kampukselle, mutta työtehtäviä on mahdollisesti ajoittain myös muilla kampuksilla.

Tarjoamme sinulle kansainvälistyvän, innostuneen ja ammattitaitoisen organisaation tuen, välittävän työyhteisön ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Assi Kukkonen, assi.kukkonen@diak.fi , p. 050 5268830 tiedustelut puhelimitse 3.8. klo 13–16 ja 5.8. klo 8–11.

Haethan tehtävään viimeistään 14.8.2022.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (yksityinen) *
Sähköpostiosoite *

Hakijan perustiedot

Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sukupuoli *


Kansalaisuus *
Tutkinnot ja koulutukset
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Suoritetut tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suorituksen laajuus op Oppilaitos Suoritusmaa
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Muut koulutukset
Koulutuksen nimi Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suoritettu laajuus op Koulutuksen järjestäjä
Työsuhdehistoria

Aiemmat työsuhteet

Työnantaja Tehtävänimike Työsuhde alkoi (pvm) Työsuhde päättyi (pvm) Nykyinen voimassa oleva työsuhde Työskentelyn kesto Työtehtävät
Aikaisempi työkokemus alalla
Esimieskokemus

Haettavaan tehtävään liittyvät kysymykset

Kerro lisää työkokemuksestasi, koulutuksestasi sekä itsestäsi. Kerro myös miksi haet juuri tätä tehtävää.
Milloin voit aloittaa tehtävässä?
Palkkatoive
Liitteet: CV ja mahdollinen hakemuskirje
Mistä sait tiedon työpaikasta ?