KIINTEISTÖN YLLÄPIDON ASIANTUNTIJA, KUOPIO


Kiinnostaisiko monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä tarjoava työpaikka, jossa porukka hoitaa työtehtävät tosissaan, mutta ei totisesti? Onko sinullekin tärkeää, että kiinteistöjen ylläpitoa tehdään ajatuksella ja prosesseja kehitetään parempaan suuntaan? Jos nämä herättivät mielenkiintosi, kannattaa jatkaa lukemista, sillä etsimme joukkoomme ehkä juuri sinua.

 

Haemme nyt Kuopion toimistollemme kiinteistön ylläpidon asiantuntijaa.

 

Kiinteistön ylläpitoryhmässä työtehtävät ovat monipuolisia. Tehtävänäsi on ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme ylläpidon toteuttamista ja johtamista. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi osallistuminen eri asiakkuuksien kiinteistöjen ylläpidon organisointiin, ylläpitoprosessien kehittämiseen, ylläpitotoiminnan seurantaan ja raportointiin, huoltokirjojen laadintaan sekä tietojen ylläpitoon monipuolisen Granlund Manager -ohjelmiston avulla.  

 

Perehdytämme tekijän ylläpitoryhmän töihin ja pääset heti mukaan tekemään mielenkiintoisia kiinteistön ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävänkuvaa on mahdollista määritellä tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi 

 

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

 

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi tai kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi ja etene kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana.

 

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

 

Mitä toivomme sinulta? 

·         Toivomme sinulta sähköalan teknistä koulutusta.  

·         Hallitset nykyaikaset IT- ja mobiilityökalut.  

·         Voit olla vasta alalle tullut, tai jo kokeneempi tekijä, jolla on kiinnostus kiinteistöjen ylläpitoon ja sen kehittämiseen.
 
 

·         Arvostamme halua kehittyä ammatissa ja kykyä tarttua tehtäviin itsenäisellä otteella.  


Aiempi kokemus kuntoarviotoiminnasta katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta tiistaihin 6.10.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jani Säisä, p. 050 328 6446 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi. 

 

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus