Haemme joukkoomme kokenutta suunnitteluinsinööriä!

Tiedäthän, mikä on hydraulisylinteri? Hyvä, jatketaan siis, sillä tämä on meille tärkeää teknologiaa. Hydroline on perheyritys, joka kansainvälistyy vauhdilla. Meillä on vahva teknologinen osaaminen ja asiakastarpeiden kokonaisvaltainen täyttäminen on liiketoimintamme keskiössä. Olemme yksi maailman parhaista alallamme.

Tehtävässäsi olet osa Hydrolinen suunnittelu- sekä tuotekehitystiimiä. Työnkuvaasi kuuluu hydraulisylintereiden sekä vastaavien laitteiden suunnittelu maailman johtavien laitevalmistajien tarpeisiin. Suunnitteluinsinöörinä vastaat tuotteiden materiaalien ja komponenttien valinnasta sekä erilaisten ratkaisujen tuottamisesta asiakkaidemme tarpeisiin. Tehtäviisi kuuluvat myös 3D-suunnittelu, valmistuskuvien sekä tuoterakenteiden teko ja FEM-analyysit.

Työhösi sisältyy niin yrityksemme sisäisten kuin myös asiakkaidemme teknistä tukea. Suunnitteluinsinöörinä toimit lisäksi erilaisissa projekteissa (mm. rakenteiden tekemisessä, suunnittelun lähtötietojen esiselvityksessä, 3D-mallinnuksessa, työkuvien teossa) ja onnistuuhan sinulta myös erilaisten teknisten dokumenttien luominen, modulointitehtävät, lujuuslaskenta sekä sujuva yhteistyö sidosryhmiemme kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisen englannin kielen hallitsemista kirjallisesti sekä suullisesti. Suunnittelutyökalujen osalta edellytämme

  • 3D/2D osaamista (Inventor, Solid Works tai vastaavat) ja
  • ERP + PDM -järjestelmätuntemusta 

Persoonana olet oma-aloitteinen, tarkka ja vuorovaikutustaitoinen joukkuepelaaja. Työssäsi olet asiakaslähtöinen ja haluat vaikuttaa omalla työlläsi Hydrolinen ja asiakkaidemme kasvuun ja menestykseen. Kaiken toimintamme keskiössä on asiakaspalvelu; kaikki ratkaisumme ovat asikkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen. Työpaikka sijaitsee Siilinjärven Vuorelassa.

Työhön sisältyy matkustamista esimerkiksi asiakaskäyntien sekä messujen muodossa. Tarjoamme sinulle paikan osaavassa suunnittelutiimissämme kasvavassa yrityksessä, jonka visiona on olla ensisijainen kumppani älykkäissä hydrauliikkaratkaisuissa maailmanlaajuisesti.

Haku on jatkuva. Hae kuitenkin pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!Lisätietoja: Suunnittelupäällikkö Toni Huttunen (toni.huttunen@hydroline.fi) tai Teknologiajohtaja Manu Leinonen (manu.leinonen@hydroline.fi).

www.hydroline.fi


Sukunimi / Last name *
Etunimet / First names *
Kutsumanimi / Preferred given name
Puhelinnumero / Phone number *
Sähköposti / E-mail *
Käytettävissä alkaen / Available as of *
Hakemusta saa säilyttää (kk) / Application may be stored for (months) *

Tietosuoja / Privacy policy *
Osoitetiedot / Address
Lähiosoite / Street address
Postinumero / Postal code
Postitoimipaikka / City
Haettu tehtävä / Applied vacancy
Kuinka voit hyödyntää taitojasi, tietojasi ja kokemustasi hakemassasi työtehtävässä? / How can you take advantage of your skills, knowledge and experience in the job you are looking for? *
Vapaamuotoinen hakemusteksti hakemaasi tehtävään / Enter your application here *
Liitetiedostot / Attachments

Palkkatoive (€/kk tai €/h) / Salary request (€/month or €/hour)
Palkkatoivomuksen lisätiedot / Additional information regarding salary request