Haemme Antellille Helsingin Vallilaan ravintolapäällikköä

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Helsingin Vallilassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaan ravintolapäällikköä. Haettavalla henkilöllä tulee olla vahva kokemus henkilöstöravintolan johtamisesta sekä näyttöä toiminnan kehittämisestä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii innostuneisuutta sekä loistavaa palveluasennetta ja markkinoinnillista ajattelutapaa. Tehtävässäsi vastaat kahden kohteen, noin 200 lounasruokailijan ravintolasta ja pienemmästä n. 100 lounasruokailijan ravintolasta sekä kokous- ja edustustarjoiluista.

 

Johdat ja kehität ravintolan toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tarvitset myös loistavia henkilöstöjohtamistaitoja, olet loistava tiimipelaaja ja ruuanlaittotaitoinen moniosaaja. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen ja tarvittaessa voit joustaa myös ilta- ja viikonloppuaikoina tarpeen mukaan.

 

Toivomme, että olet uudistuskykyinen ja -haluinen, asiakaslähtöinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla löytyy intohimoa ja näkemystä maukkaan ruoan ja aurinkoisen palvelun tekemiseen sekä liiketaloudellista ajattelutapaa. Huomioit ruokatuotteissa niin sesonkien vaihtelut kuin ajan trenditkin unohtamatta oleellisinta, eli makua. Tuloksen teon kulmakivet ovat hallussasi ja johdat luontevasti sekä tiedolla että tunteella. Sinulla on ravintola-alan koulutus ja sinulla on vahva kokemus esimiestyöstä ja asiakaspalvelun johtamisesta.  Huomioit ruokatuotteissa niin sesonkien vaihtelut kuin uusimmat trenditkin unohtamatta oleellisinta, eli hyvää makua, ihan kaikessa tekemisessä. Aikaisempi kokemus Jamix-järjestelmästä katsotaan eduksesi.Edellytämme anniskelu- ja hygieniapassia.


Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

 

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan


Kiinnostuitko?
Täytä sähköinen hakemus Antellin verkkosivuilla 1.3.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja