Asiakaspalvelija, CAP-Autokoulu Espoo Sello ja Tapiola

Asiakaspalvelija, CAP-Autokoulu Espoo Sello ja Tapiola, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP on digitalisaation edelläkävijä alallaan vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2023 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 620 henkilöä. Suomessa työskentelee noin 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

 

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen? 

Haemme yhtä asiakaspalvelijaa toimistotyöhön Espoon Sellon ja Tapiolan CAP-Autokouluihin. Asiakaspalvelija työskentelee kolme päivää viikosta Espoon Sellon toimipisteellä ja kaksi päivää viikosta Espoon Tapiolan toimipisteellä.

Etsinnässämme on hyvät vuorovaikutustaidot omaava myyntihenkinen ja palvelualtis henkilö, joka pitää autokoulun toimiston "langat käsissään". Asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluvat mm. autokoulusihteerin toimistotyöt, kalenterien hallinta, asiakasneuvonta puhelimessa ja sähköpostilla ja paikan päällä tapahtuva palvelujen myynti. Lisäksi toimit liikenneopettajien tukena arjessa sekä hoidat jonkin verran taloushallinnon taustatyötä. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

Odotamme sinulta iloista, avointa ja ammattimaista asennetta työntekoon. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksesi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielten osaamista ja taitoa toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Omaat itsenäiset valmiudet tehtävien hoitamiseen ketjun toimintamallien mukaisesti. Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen. Työaika on 37,5 h/viikko ja työajat ovat ma-to klo 9:30 – 17:30 ja pe klo 09:30 – 15:00. Tehtävässä on tuntipalkkaus 13 €/h. Käytössämme on liikenneopetusalan TES.

Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy viimeistään 13.10.2023.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jenni Puska, 044 485 0583, jenni.puska@cap.fi.

 

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus