Haemme Antell-ravintolaan Helsinkiin kassatarjoilijaa

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Ruoholahdessa sijaitsevaan ravintolaamme innostunutta, ratkaisukeskeistä ja aurinkoista kassatarjoilijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat kassa- ja tarjoilutyön ohella aulapalvelutyötä sekä ravintolasalin että keittiön puhtaanapitotyötä, astiahuoltoa sekä muita keittiön avustavia tehtäviä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Odotamme, että omaat loistavaa paineensietokykyä ja olet iloinen asiakaspalvelija. Toimimme energisenä tiiminä ja pidämme hymyn herkässä. Toivomme, että henkilöstöravintola ja ruoka ovat sinulle intohimo ja seuraat alan trendejä. Sinulla on tehtävään sopivaa kokemusta esimerkiksi lounasravintola- tai kahvilatoiminnasta. Arvostamme koulutustasi, mutta kokemus ja persoona ratkaisevat lopullisen valinnan. Olet myyntihenkinen ja nautit asiakkaiden palvelemisesta sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englannin kielellä. Huolehdit osaltasi myös ruoan hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko?  Täytä alla oleva sähköinen hakemus 23.8.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja