Kesätyöntekijöitä Päivärinteen Palvelutaloon Hämeenlinnaan

Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiö sr:n omistama ja ylläpitämä Päivärinteen Palvelutalo siirtyy Yrjö ja Hanna Kodeille maaliskuussa. Päivärinteen Palvelutalo on valmistunut vuonna 2002 ja talossa on 56 tehostetun palveluasumisen asiakaspaikkaa ja 6 tuetun asumisen asiakaspaikkaa vanhuksille. Lisäksi Päivärinteellä järjestetään vanhuksille ryhmämuotoista päivätoiminnan palvelua.

Haemme nyt kesälle 2020 energisiä ja oppimishaluisia työntekijöitä palvelukotityöntekijän ja sairaanhoitajan tehtäviin Päivärinteen palvelutaloon. Kesän aikana pääset kartuttamaan kokemusta eri asukasryhmien parissa työskentelystä mukavien työkavereiden kanssa. Kesän jälkeen taskussasi on muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa uusia kavereita, ikimuistoisia kokemuksia, oppia ja ehkä uran alku.

Palvelukotityöntekijältä edellytämme lähihoitajan peruskoulutusta ja sairaanhoitajalta vastaavasti sairaanhoitajan koulutusta. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Arvostamme työntekijöissämme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Tarja Lottiin p. 050 509 1758 tai tarja.lotti@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 12.4.2020 täyttämällä oheinen hakemus. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja jo hakuajan aikana, joten ethän siis aikaile vaan täytät hakemuksen jo tänään!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus