Tutkija Sokra-hankkeeseen

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 250 työntekijää.

Haemme nyt Sokra-hankkeeseen Pieksämäelle

tutkijaa

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2019–30.9.2020.

Sokra-hanketta hallinnoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, ja Diak toteuttaa sitä Itä- ja Pohjois-Suomessa. Diakin osahankkeessa huono-osaisuutta tarkastellaan yksilöiden ja sosiaalisten yhteisöjen sekä taloudellisten resurssien näkökulmista. Myös palvelujärjestelmiä voidaan analysoida eri näkökulmista sosiaalisen osallisuuden kannalta. Tällä hetkellä hankkeen keskeisenä tehtävänä on tukea hankkeiden tulosten leviämistä alueilla. Lue lisää Sokrasta: www.thl.fi/Sokra.

Tutkija analysoi olemassa olevia määrällisiä aineistoja ja osallistuu yhteistyössä muiden toteuttajien kanssa huono-osaisuuden ja osallisuuden analysointiin erityisesti Itä-Suomessa sekä tiedon tuottamiseen kunnalliselle kehittämistyölle ja päätöksentekoon.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta huono-osaisuuden ilmiöiden ja seurauksien tutkimuksesta. Osaat tehdä määrällistä tutkimusta, raportoida tuloksia sekä hyödyntää niitä tutkimuksellisesti ja esittää visuaalisesti. Tehtävässä tarvitaan kokemusta projektityöskentelystä.

Tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden tutkimustyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota ja saat käyttöösi modernit työvälineet ja -tilat.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Sakari Kainulainen, p. 040 869 6018, sakari.kainulainen@diak.fi.

Haethan tehtävään 1.9.2019 mennessä.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (yksityinen) *
Sähköpostiosoite
Tietojani saa säilyttää (kk) *

Hakijan perustiedot

Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sukupuoli *


Kansalaisuus *
Tutkinnot ja koulutukset
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Suoritetut tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Tutkintonimike, jos muu kuin valikossa mainittu Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suorituksen laajuus op Suoritusyliopisto Suoritumaa
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Muut koulutukset
Koulutuksen nimi Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suoritettu laajuus op Koulutuksen järjestäjä
Työsuhdehistoria

Aiemmat työsuhteet

Työnantaja Tehtävänimike Työskentelytaho Suomi Työskentelytaho ulkomaat Työsuhde alkoi (pvm) Työsuhde päättyi (pvm) Nykyinen voimassa oleva työsuhde Työskentelyn kesto Työtehtävät
Aikaisempi työkokemus alalla
Esimieskokemus

Haettavaan tehtävään liittyvät kysymykset

Kerro lisää työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja itsestäsi sekä miksi haet tätä tehtävää.
Mistä sait tiedon työpaikasta ?
Milloin voit aloittaa ko. tehtävässä jos tulet valituksi?
Liitä tähän CV:si