Avoin hakemus Nooa Säästöpankkiin

Nooa Säästöpankki Oy on vakavarainen, suomalainen Säästöpankki. Tarjoamme täyden kympin asiakaskohtaamisia henkilö- ja yrittäjäasiakkaillemme pääkaupunkiseudun ja Keski-Uusimaan alueella. Jokaisen Nooa Säästöpankkilaisen tehtävänä on auttaa asiakkaitamme tekemään viisaita päätöksiä, vaurastumaan ja saavuttamaan taloudellinen levollisuus. Säästöpankkiirit, eli pankin liikkuvat asiantuntijat tarjoavat entistäkin ainutlaatuisempia, ajasta ja paikasta riippumattomia asiakaskohtaamisia silloin ja siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii.

Tule näyttämään suunta tulevaisuuden pankkitoiminnalle ja täytä sähköinen lomakkeemme:


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Matkapuhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Linkki Linkedin-profiiliin
Miksi haluaisit työskennellä Säästöpankissa? *
Minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut? *
Mitä osaat? *
Mitä tavoittelet? *
Mikä on koulutustasosi *
Millä kielillä asiakaspalvelu sujuu? *Mitkä seuraavista alaan liittyvistä erikoistutkinnoista olet suorittanut?Kuinka monta vuotta olet työskennellyt rahoitus- ja vakuutusalalla?
Palkkatoiveesi
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Liitä tähän vapaamuotoinen hakemus ja CV

Tarkista täyttämäsi tiedot lomakkeelta ja lähetä hakemus. Kun lähetys on onnistunut, saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään vain pankin rekrytointitarkoituksiin: työnhakijoiden arviointiin sekä yhteydenpitoon. Tietojasi säilytetään järjestelmässä 6-12 kuukautta, minkä jälkeen ne poistuvat automaattisesti järjestelmästä.