Tuotekehitysinsinööri, ISOVER

ISOVER on tunnettu energiatehokkaista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan, joita on valmistettu Suomessa jo 75 vuoden ajan. ISOVER tuottaa kustannustehokkaita laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys-, palosuojaus- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja ISOVERista ja toiminnastamme: www.isover.fi ja www.isover-tekniset-eristeet.fi

 

Haemme innovatiivista, ratkaisukeskeistä ja aktiivista

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

kehittämään ISOVER-tuotteita ja ratkaisuja Suomessa. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Tehtävässäsi vastaat ISOVER-rakennuseristeiden sekä niihin liittyvien järjestelmien ja ratkaisujen kehittämisestä. Olet vastuussa tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvistä sisäisistä koulutuksista sekä myynnin ja markkinoinnin teknisestä tuesta erityisesti tuotelanseerauksien yhteydessä. Vastaat meneillään olevista kehitysprojekteista ja esität näkemyksiäsi siitä, miten ISOVER ratkaisuja tulisi kehittää tulevaisuuden tarpeisiin. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan ensisijaisesti Helsingin pääkonttorilla Pitäjänmäessä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (esim. rakennustekniikan DI/ insinööri) sekä halua oppia uutta ja kykyä työskennellä useiden erilaisten asioiden parissa samanaikaisesti. Perustason rakennusfysiikan tuntemus on tehtävässä menestymisen edellytyksenä.

Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja idearikas. Pidät itsenäisestä työskentelystä. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä näkemystä ja halua kehittää ratkaisujamme ja tuotteitamme. Tässä tehtävässä olet jatkuvasti yhteydessä eri sidosryhmiimme, joten joustavuus, asiakaslähtöisyys ja hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot ovat tarpeen. Tehtävässäsi olet säännöllisesti yhteydessä ulkomailla oleviin kollegoihin ja asiantuntijoihin, joten suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä toimimiselle. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan, jossa pääset kehittämään etenkin teknistä osaamistasi monipuolisesti. Osana Saint-Gobain Finland Oy:n kehitystiimiä, sinulla on ammattitaitoiset ja innostavat työkaverit ja pääset laajasti mukaan koko Saint-Gobainin kehityksen suuntaviivoihin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 25. ja 26.8. kehityspäällikkö Jussi Jokinen p. 040 737 6179.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian, viimeistään 30.8. mennessä.

 

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Saint-Gobain suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rakennusmateriaaleja, -tuotteita ja ratkaisuja, jotka lisäävät hyvinvointia yhteiskunnassa; parantamalla ihmisten päivittäistä elämänlaatua ja vastaten tulevien sukupolvien haasteisiin toimimalla vastuullisesti.Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Saint-Gobain allekirjoitti syyskuussa 2019 YK:n ilmastokokouksessa sitoumuksen rajoittaa maapallon lämpeneminen 1,5 asteeseen yhdessä 87 maailman johtavan yrityksen kanssa, sitoutuen samalla tavoitteeseen olla hiilineutraali toimija globaalisti vuonna 2050. Pohjoismaissa Saint-Gobain tähtää hiilineutraaliuteen jo vuonna 2035.

Liikevaihto 2019 42.6 mrd.

Toimimme 68 maassa

Meitä on yli 170 000       


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Oletko työskennellyt Saint-Gobain -konsernissa aiemmin? *
Mitä kautta kuulit työtehtävästä *

Kuva

(Valittuasi haluamasi tiedoston, muistathan painaa tallenna.)

Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina) *

Henkilökohtaiset tiedot

Syntymäaika*
Sukupuoli*
Äidinkieli*
Muu äidinkieli, mikä?
Oletko työskennellyt Saint-Gobain -konsernissa aiemmin? *

Kotiosoite

Lähiosoite* *
Postinumero* *
Postitoimipaikka* *

 

Jos lisäät tutkinnon tai sertifikaatin, olethan valmis toimittamaan todistuksen suorituksesta.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
IT-taidot
Erityisosaamiset

CV ja vapaamuotoinen hakemus

(Valittuasi haluamasi tiedoston, muistathan painaa tallenna.)


Muuta

Matkustusvalmius

Ajokortti *

Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Miksi meidän tulisi rekrytoida juuri sinut? *

Palkkaus

Palkkatoive (€) *
Palkkatoivomuksen lisätiedot

Kielitaito
 
Osaamistaso
Osaamistaso
Alkeet
 
Kohtalainen työskentelykieli (suullinen, kirjallinen)
 
Sujuva työskentelykieli (suullinen, kirjallinen)
 
Äidinkieli
 
Lisätiedot
  Alkeet Kohtalainen työskentelykieli (suullinen, kirjallinen) Sujuva työskentelykieli (suullinen, kirjallinen) Äidinkieli    
Suomi
   
Englanti
   
Ruotsi
   
Muu, mikä?
   
Muu, mikä?