Kotikatu Pirkanmaa hakee ammattitaitoista

KORJAAMOASENTAJAA

Itsenäisessä ja vastuullisessa työssä suoritat kalustomme huolto- ja korjaustöitä. Kalustoomme kuuluu mm. pakettiautoja, kuorma-autoja, pyöräkuormaajia, ympäristönhoitokoneita sekä pienkoneita.

Tehtävä edellyttää aktiivista otetta työhön ja vähintään 1-5 vuoden aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on alan koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja/tai työn kautta hankittu vahva ammattitaito. Hallitset perustaitojen lisäksi perustason hydrauliikan sekä sähköjärjestelmien tietämyksen, hitsaustaidon, kyvyn itsenäiseen vianselvitykseen sekä kentällä työskentelyyn. C-luokan ajo-oikeuden sekä ammattipätevyydet katsomme eduksi.

Tarjoamme hyvän ja vakaan työpaikan kehittyvässä organisaatiossa, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä mukavat työkaverit. 

Kysyttävää? Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Jaakko Yrjölä, puh. 050 434 2712.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 115 M€ ja se toimii nyt noin 1500 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot