Moi LV-osaaja! Etsitkö uutta suuntaa työurallesi?

Virtaako lämpö sujuvasti työtehtävissäsi LV-asentajana, mutta myös työkaverina ja asiakkaiden kanssa? Pysyvätkö näpeissäsi putkipihdit ja jakoavain haastavissakin paikoissa – ja mieli kuitenkin viileänä? Saatat olla juuri etsimämme työkaveri porukkaamme!

LV-asentajaksi Aro Systemsille?

Olemme arvostettu suomalainen yritys, jossa on ollut reipas tekemisen meininki jo lähes 70 vuoden ajan. Meille on tärkeää, että henkilöstömme, eli arolaiset, voivat hyvin ja että työskentely on turvallista. Sanommekin, että olemme kuin hyvin pelaava putkisto: meillä jokainen arolainen on tärkeä osa kokonaisuutta ja toimimme saumattomasti, kun olemme yhdessä.

Huolehdimme Aro Systemsillä siitä, että arolaisten akut latautuvat myös vapaa-ajalla ja sairastumisen yllättäessä. Meillä käytössäsi ovat monipuoliset henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu.

Haasteiden ja yllättävien tilanteiden edessä et jää meillä yksin. Meillä arolaiset auttavat aina toisiaan tiimiä tai titteliä katsomatta! Sinulla on työssäsi tukena esihenkilösi lisäksi tiimikaverit ja muut työkaverit yli tiimirajojen.

Mitä pääset tekemään meillä käytännössä?

Meillä on tarjolla sinulle rutkasti monipuolisia työtehtäviä talotekniikkahuollon pienprojekteissa Tampereella. Työtehtäviisi voivat kuulua niin uudisrakennusten asennustyöt, monenlaiset huolto-, säätö- ja korjaustyöt sekä lisäksi remontointikohteiden saneeraustyöt.

Pääset asentamaan, korjaamaan ja huoltamaan rakennusten LV-järjestelmiä sekä laitteita. Käytössäsi on nykyaikaiset ja turvalliset työvälineet.

Sopisit meille erinomaisesti työkaveriksi, jos sinulla on

  • tehtävään soveltuva ammattitutkinto sekä jonkin verran aiempaa kokemusta LV-asentajan töistä
  • halua työskennellä asiakkaidemme kanssa: asiakaskohtaamiset hoituvat sinulta sujuvalla, ratkaisuhakuisella ja reippaalla otteella
  • kykyä työskennellä sekä itseohjautuvasti että arolaisten kanssa: autat työkavereita tarvittaessa ja uskallat pyytää rohkeasti apua
  • tietotekniset perustaidot: hallitset muun muassa Microsoft Officen ja kykenet omaksumaan myös uusia järjestelmiä
  • B-luokan ajokortti
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
  • oppimisen asenne kohdillaan: tässä työssä ei voi välttyä uusilta ja yllättäviltä tilanteilta! Monesti asiat selviävät, kun asenne on oikea.

Voit olla meihin yhteyksissä, jos haluat kysyä lisää tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa liiketoimintajohtaja Matti Laitila puh. 0505175479 tai matti.laitila@arosystems.fi.

Odotamme jo innolla hakemustasi! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2023.

Suomalainen Aro Systems on johtava talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki talotekniset ratkaisut asennuksista ylläpitoon. Teknologian ja digitalisaation kehittyessä sekä toimintamme kasvaessa yli 70 hengen huoltotiimimme kaipaa uusia työntekijöitä joukkoonsa varmistamaan yli 30 000 vuosittaisen toimeksiannon laadukkaan onnistumisen.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Voimassa olevat pätevyydet; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat

Pätevyys Muu, mikä Viimeinen voimassaolopvm

Työkokemus; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat 

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Kertoisitko, miksi olisit sopiva henkilö tehtävään.
Muuta
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot