Snabbväxande AddSecure söker en Supporttekniker till Göteborg

AddSecure är en av Europas ledande bolag inom säkrad, kritisk kommunikation inom flera affärsområden. Vi växer snabbt, både organiskt och genom förvärv, och idag finns vi i 13 länder.
Nu söker vi en Supporttekniker till vårt affärsområde Smart Transport i Göteborg. (stad). Inom Smart Transport erbjuder vi flexibla och skalbara lösningar för hela O2C-processen (order-to-cash). Våra kunder kan automatiskt samla in, aggregera och berika transport- och logistikdata. Dessutom hjälper vi dem att maximera precisionen, förutsägbarheten, transparensen och leveransplaneringen, samtidigt som de minimerar sina kostnader och utsläppsnivåer.

Om rollen:
I rollen som supporttekniker ingår du i ett supportteam som ansvarar för de lösningar som installeras i Sverige, Norge och Finland.  Rollen innebär att framförallt ge 1:st linesupport till kund men även 2: nd linesupport till kollegor på våra systerbolag. Teamet ger support till tjänster och produkter som finns installerade i framförallt tunga lastbilar men även lättare fordon och bussar. Du stöttar kunderna i ärenden som sträcker sig från enkel användarhantering till frågor av mer teknisk komplex karaktär kring kundernas lösningar. I rollen arbetar du alltid nära kunderna men du jobbar också tätt tillsammans med Vehco’s organisationer för R&D, försäljning, eftermarknad och projektledning. 

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att via telefon och webb supportera slutanvändare och kundansvariga för företagets produkter.

Din profil:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas och trivas i rollen som Supporttekniker tror vi att du givetvis har ett stort IT intresse, är serviceinriktad, driven och engagerad. Vidare är du kommunikativ, har förmåga att prioritera och har en utpräglad känsla för problemlösning. Du är mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta användaren och partners i fokus. För att lyckas riktigt bra i rollen behöver du även matcha in på nedan kvalifikationer/kunskapskrav:

  • Tidigare supporterfarenhet/ Telefonvana och vana vid teknisk felsökning
  • Databaser/SQL, Linux, SSH, Android, XML
  • Utbildning inom IT är meriterande
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal/skrift
  • Meriterande om du har ytterligare språkkunskaper, tex finska, danska, tyska eller franska .

Hos oss på AddSecure är vår företagskultur och våra värderingar och beteenden väldigt viktiga. För oss är det viktigt med kundfokus, enkelhet, lagkänsla och samarbete och vi vill att våra medarbetare ska vara hjälpsamma, vänliga, respektfulla, inkluderande, ärliga och engagerade. Därför är det viktigt att du även har de egenskaperna. 

Vad vi erbjuder dig:
Förutom att du får en heltidstjänst med fast lön och fina förmåner, så kommer du att få ambitiösa och trevliga kollegor. Dessutom blir du en del av ett snabbväxande, internationellt företag som är i en mycket spännande fas.

Är du rätt person för den här tjänsten?
Välkommen med din ansökan via länken, vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Fagerlind på tel 070-628 81 00

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 --------------------------------------------------------

Om AddSecure:

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 affärskunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar som hjälper kunderna att skydda sina livs- och affärskritiska applikationer. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och att skapa affärsnytta. AddSecures kunder verkar bland annat inom säkerhetsbranschen, fastighetssäkerhet och -automation, digitala trygghetslarm, transport och logistik, och inom energibolag och smarta städer. De erbjuds lösningar inom Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue och Smart Transport. Företaget, som grundades i början av 1970-talet, har idag mer än 550 anställda i 13 länder. AddSecure har sitt huvudkontor i Sverige och har regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa. AddSecure är majoritetsägt av Castik Capital, en europeisk private equity-fond med en långsiktig strategi för värdeskapande, grundad 2014. För mer information, besök addsecure.se.

 

 

First name(s) *
Surname *
Phone number *
E-mail address *
Available as of *
How many months may we keep your application? *

Street address *
Postal code *
City *
Mother tongue
If other language, please specify

Your application

Please describe why you would like to work for AddSecure and why you should be selected for this position
Please add a link to your LinkedIn-profile
Cover letter


AddAdd
CV *


AddAdd
Salary request
Where have you heard of AddSecure?