LVI-suunnittelija, Helsinki, Espoo tai Lohja


Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus LVI-suunnittelijan paikalle? Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa. Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä monipuolisia projekteja riittää monenlaisille osaajille.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä erittäin monipuolisten uudishankkeiden LVI-suunnitteluprojektien parissa? Vai haluaisitko erikoistua sairaaloiden LVI-suunnitteluun? Vai kiinnostaako enemmän päästä pureutumaan olemassa olevaan rakennuskantaan korjausrakentamisen projekteissa?

Voimme yhdessä katsoa, mistä päin taloa löytäisimme juuri sinulle parhaiten sopivan paikan. Työtehtäväsi painottuvat työkokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Virallinen toimipaikkasi olisi joko Helsinki, Espoo tai Lohja, mutta sinulla on mahdollisuus etätöihin mistä päin Suomea tahansa. Meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.

  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.

  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.


Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta LVI-alalta sekä alan työkokemusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti.


Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella sunnuntaihin 15.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Santeri, Ossi ja Sauli vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen / kontaktipyynnön suoraan heille. Santerin, Ossin ja Saulin tavoitat seuraavasti: 

Liiketoimintajohtaja Santeri Kondakov, p. 040 556 0555

Osastonjohtaja Ossi Myllymäki, p. 040 720 9348

Osastonjohtaja Sauli Heino, p. 050 544 6635

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus