LVI-suunnittelijoita ja -projektipäälliköitä, Helsinki, Espoo ja Lohja

Oletko LVI-suunnittelun vahva ammattilainen, joka innostuu parhaiden ratkaisujen etsimisestä yhdessä asiakkaan ja tiiminsä kanssa?

Haemme Helsingin, Espoon ja Lohjan toimipisteisiimme LVI-suunnittelun vahvoja ammattilaisia monipuolisiin sekä mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät erittäin kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä saat näköalapaikan alan hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Odotamme sinulta:

• soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (ins. tai DI)
• kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin
• myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
• asiakaslähtöistä toimintatapaa

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevan hakulomakkeen kautta, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat Helsingin osalta LVI-osastonjohtajat Ossi Myllymäki, p. 010 759 2296 ja Paavo Tikkanen, p. 050 5638 223 sekä Espoon / Lohjan osalta osastonjohtaja Santeri Kondakov, p. 040 556 0555 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus