Haemme laadunvalvontaryhmään vahvistusta ja etsimmekin joukkoomme

LAADUNVALVOJAA

Työtehtäviisi kuuluu tuottamiemme palveluiden laadunvalvonta sekä laadun kehittäminen.  

Tarvittaessa laadunvalvoja osallistuu myös kenttätöihin, esimerkiksi lumityöt.

Onnistut tehtävässä erinomaisesti, jos sinulla näkemystä ja kokemusta kiinteistöhuoltopuolen siivous- ja kiinteistöhuoltotöistä sekä haukantarkka katse. Ymmärrät miltä hyvin hoidettu kiinteistö näyttää ja samalla haluat kehittää palveluamme entistä paremmaksi.

Tekninen osaaminen ja erilaisten säätölaitteiden tuntemus, paloilmoittimien ja sprinklerlaitteiden tuntemus katsotaan eduksi. LV-laitteetkaan eivät ole sinulle vieraat. Olet dynaaminen kiinteistöhoitoalan moniosaaja tai kovaa vauhtia sellaiseksi kehittyvä. Sinulla on kokemusta käytännön töistä ja mahdollisesti työnjohtamisestakin. Ajokortti, pääkaupunkiseudun tuntemus ja sujuva suomen kielen taito ovat työssä välttämättömiä. Hallitset MS Office -ohjelmat.

Mitä tarjoamme? Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä asiantuntevan tiimin ja esimiehen tukemana. Tarjoamme hyvät puitteet työntekoon työvälineistä- ja vaatteista alkaen.

Oletko hakemamme laadunvalvoja? Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 30.10. Toimi kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, Sami Turunen kertoo mielellään lisää. Samin tavoitat puhelimitse 15-17.10. klo 10-14 numerosta 010 270 8174. 

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1200 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot