LVI-SUUNNITTELIJA JA -PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, KUOPIO, PIEKSÄMÄKI, SAVONLINNA


Hyvä LVI-suunnittelu tekee rakennuksista hyvin toimivia ja energiatehokkaita. Granlund Kuopio tarjoaa alan ammattilaisille erittäin monipuolisia taloteknisiä suunnittelutehtäviä kaikissa kokoluokissa.


Olemme kokonaan työntekijöidemme omistama ja
hyvää vauhtia kasvava talotekniikan ja rakennuttamisen asiantuntijatalo. Yrityksemme liikevaihto on kasvanut kolmessa vuodessa 38,9 % ja henkilöstömäärä 16,7 %.


Nyt haemme LVI-suunnittelijaa ja LVI-suunnittelun projektipäällikköä Kuopioon, Pieksämäelle tai Savonlinnaan.


Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlund Kuopiota vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.


Mitä toivomme sinulta?


Edellytämme sinulta soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (Ins., YAMK tai DI). Voit olla työkokemukseltasi aloitteleva suunnittelija tai jo pitkään alalla toiminut konkari. Projektipäälliköiltä toivomme muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta voit olla myös projektipäälliköksi haluava kokenut suunnittelija. Magicad- ja CADS-ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi ja arvostamme muiden alalla tarvittavien tietojärjestelmien tuntemusta. Toivomme että työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja sinulla on myönteinen asenne oman osaamisesi kehittämiseen.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta keskiviikkoon 20.11.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antavat osastonjohtaja Tuomas Lehikoinen
p. 050 315 2687 sekä suunnittelujohtaja Petri Korhonen p. 050 315 2686 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus