Liikenneopettaja, CAP-Autokoulu Ylivieska

Liikenneopettaja, CAP-Autokoulu Ylivieska, CAP-Group Oy

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä Suomen suurimassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja olla mukana parantamassa liikenneturvallisuutta? 

 

Haemme CAP-Autokoulu Ylivieskaan osaavaa liikenneopettajaa B-ajokorttiluokan opetukseen määräaikaiseen sesonkityösuhteeseen.

 

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin kuljettajakoulutusyritys. CAP-Groupiin kuuluu Suomen suurin autokouluketju CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu sekä Saksan suurin autokouluketju Rettig. Tavoitteenamme on parantaa liikenneturvallisuutta laadukkailla palveluilla, nykyaikaisella asiakaskokemuksella ja digitalisoiduilla oppimisinnovaatioilla. Olemme edelläkävijä koko toimialan modernisoinnissa.

Liikenneopettajana pääset työskentelemään monipuolisten liikenneopetustehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista opetusta B-ajokorttiluokassa. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluu opetustyön lisäksi myös mm. sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

 

 

Toivomme hakijalta

  • Voimassa olevaa liikenneopettajalupaa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelualttiutta ja myyntihenkisyyttä
  • Itsenäistä työotetta, paineensietokykyä ja halua toimia osana tiimiä
  • Tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusi järjestelmiä
  • Suomen ja englannin kielten taitoa

 

Katsomme eduksi

  • Taidon toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä
  • Tuntemuksen sähköisistä opetusvälineistä
  • AM120-kouluttajavalmiuden
  • Muiden kielten osaamisen.

 

Tarjoamme Sinulle määräaikaisen sesonkityösuhteen ajalle 1.5. - 30.9.2024. Työajat sijoittuvat arkisin vaihdellen klo 7 - 20 välille. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään alan johtavassa, vakaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa työskentelee yli 600 henkilöä. Meillä pääset työskentelemään toisiaan kannustavien ja ammattitaitoisten moniosaajien joukossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Ylivieskan alueella, nykyaikaiset työvälineet, kattavan työterveyshuollon, kuntokeskusalennuksia sekä laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimus. Palkka sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa - odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Haku päättyy viimeistään 19.4.2024.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä asiakaspalvelupäällikkö Henna-Mari Heikkiseen henna-mari.heikkinen@cap.fi, 044 755 9015.

 

Yritys

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin ja kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan koulutusyritys. CAP-Group edistää liikenneturvallisuutta modernisoimalla koulutusmenetelmiä, oppimistekniikoita ja asiakaskokemusta. Tarjoamme palveluita yli 150 paikkakunnalla. Kannattavasti kasvavan CAP-konsernin tavoitteena on olla Euroopan suurin kuljettajakoulutusyritys.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

Kun olet lisännyt tiedoston, muista tallentaa se painamalla Tallenna.

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot