KESÄTYÖ: VERKOSTOASENTAJAHARJOITTELIJA

Me KSS Energialla Kouvolassa tuotamme ja kehitämme palveluitamme energiaverkkojemme asiakkaille sekä myymme sähköä, energiaosaamista ja -ratkaisuja myös Kouvolan seudun ulkopuolelle. Energiantuotantomme perustuu uusiutuviin energialähteisiin, tuotanto-osuuksiin ja paikallisiin yhteistyöhankkeisiin. Ydinvisiomme on olla välittävä energiakumppani. Kilpailemme ja menestymme alan parhailla toimintatavoilla ja energiaratkaisuilla.  

KSS Rakennus Oy on KSS Energia -konsernin tytäryhtiö, jonka tehtäviin kuuluu asutuskeskusten infrastruktuurin, kuten sähkö-, lämpö- ja valaistusverkkojen rakentaminen, kunnossapito ja huolto. Erityiset kasvutavoitteet liittyvät sekä valaistus- että sähköverkkoihin. KSS Rakennuksen liikevaihto on n. 10 milj. euroa ja yhtiössä työskentelee noin 60 henkilöä. Toimimme pääosin Kaakkois-Suomessa.

Tarvitsemme kesän ajaksi vahvistusta sähköverkkotiimiimme ja haemme verkostoasentajia. Työssäsi toimit sähköverkkotiimissämme avustavissa valaistus- ja sähköverkkojen asennustehtävissä.

Sinulla on ajokortti ja takana muutama vuosi alalle soveltuvaa koulutusta. Aiempaa harjoittelukokemusta sähkö- ja valaistusverkkoista emme vaadi mutta se katsotaan eduksesi. Olet reipas ja yhteistyökykyinen. Toimipaikkasi on KSS Energian teknisessä keskuksessa (Savonsuontie 2, Kuusankoski).

Hakuaika näihin tehtäviin päättyy tiistaina 31.3.2020.

 

**

 

Otamme kesätyöhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti. Voit halutessasi jättää myös CV:n tai vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi. Ilahdumme myös valokuvastasi ja/tai esittelyvideostasi.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kesätyöhakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot, koulutusohjelmat

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Ohjelmisto-osaaminen
Muu erityisosaaminen, jonka haluat mainita
Suosittelijat
LinkedIn profiili
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Valokuva
Esittelyvideo