Haemme palveluhenkistä

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ OPINTOVAPAA SIJAISUUTEEN

Kiinteistösihteerinä vastaat ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta asiakkaillemme, joita ovat asiakasyhtiöidemme asukkaat ja isännöitsijät. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja kasvokkain, asiakkaiden ongelmanratkaisua, huoltopyyntöjen käsittelyä, avainhallintaa, järjestelmien ylläpitoa, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Työpaikka sijaitsee Järvenpäässä (Yhteiskouluntie 17 ) Tehtävä on määräaikainen opintovapaa sijaisuus ja kestään 30.9.2021 saakka

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja iloista palveluasennetta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit uusia järjestelmiä helposti. Työ on ajoittain kiireistä, joten pystyt toimimaan myös kiireessä ja pyörittämään samanaikaisesti useita tehtäviä. Oma-aloitteinen tiimipelurikin pitäisi olla ja englannin kielen taito on plussaa. Jos nautit monipuolisesta tekemisestä ja viihdyt asiakaspalvelutyössä, paikka voi olla juuri sinulle!

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä kiinteistönhuollon asiakaspalvelussa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kauttaviimeistään 16.8.2020. Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä Katriina Väisäseen, p. 010 270 8130. Katriinan tavoitat 29.7. klo 9-11 ja 4.8. klo.10-11

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1200 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot