Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön omistama yhteiskunnallinen yritys, Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Yrjö & Hanna Oy on palveluntuottajana perinteikkäässä ikäihmisten asumispalveluyksikössä, Jukola-talossa Tampereella. Tammistokodin nimellä toimiva yksikkö sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, järven rannalla, Tampereen Koukkuniemessä. Yksikössä sijaitsevissa ryhmäkodeissa on yhteensä 26 tehostettua asumispalvelua tarjoavaa asiakaspaikkaa.

Haemmekin nyt Tammistokodin tiimiin PALVELUKOTITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G20.

Voit olla kokenut tekijä tai vasta urasi alkumetreillä, kunhan sinulla on reipas ote työhön, kiinnostusta työyhteisön kehittämiseen etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin positiivisella asenteella. Saatat olla oikea tekijä tiimiimme, mikäli koet työssäsi tärkeäksi eettisen ja avoimen toiminnan, asiakkaiden ja työtovereiden aidon kohtaamisen sekä heidän hyvinvoinnistaan huolehtimisen. Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja). Kokemus vanhustyöstä, muistisairaiden hoidosta sekä kiinnostus hyvinvointiteknologian tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen hoivatyössä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi perinteikästä, kotimaista yritystä ja toisaalta rakentamaan uutta tiimiä, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työilmapiirin luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Kirsi Koposeen 040 457 0864. Parhaiten tavoitat hänet perjantaina 12.4. klo 12-14 sekä torstaina 25.4. klo 12-15.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.4.2019 täyttämällä oheinen hakemus.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus