RAKENNUSHANKKEIDEN ENERGIAJOHTAMISEN ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, HELSINKI


Intohimonamme on energiaratkaisuiltaan nokkela ja elinkaareltaan vähähiilinen ja kustannustehokas rakennus. Olemme kasvava kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä ja kaipaamme riveihimme sinua, rakennushankkeiden energiajohtamisen asiakkuuspäällikkö.


Olet asiakkaan rakennuttajapäällikön paras kaveri, joka ratkaisee energia-asiat ja huolehtii, että asiakkuutta johdetaan samalla tavalla alusta loppuun asti ilman turhaa kimpoilua. Vastaat rakennushankekannan energiajohtamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme rakennuttajaorganisaation kanssa, huolehdit prosessien ja tavoitteiden tarkoituksenmukaisuudesta sekä sujuvasta yhteistyöstä projekteissa. 


Kyseessä on täysin uusi rooli organisaatiossamme ja lopullinen tehtävänkuvasi muokkautuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävässäsi seuraat alan kehitystä ja viet uusia ideoita käytäntöön asti. Tehtävään voi sisältyä halutessasi myös palvelu- ja kehittämisvastuita sekä projektipäällikkönä toimimista. Meillä voit myös laajentaa tehtäväkenttääsi elinkaari- ja ympäristöjohtamisen parissa sekä asiakkuustoiminnan kehittämisessä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työpaikkasi sijaitsee elinkaarikonsultoinnin ryhmässämme Helsingin toimipisteessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Saat meiltä käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.


Mitä toivomme sinulta?

  • Koulutukseltasi olet DI (tai vastaava) talo- tai rakennustekniikan alalta.

  • Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus alalta ja olet hankkinut osaamisesi rakennuttamis-, urakointi- tai konsultointitehtävistä.

  • Haluat oppia jatkuvasti uutta ja kehittää samalla alaa eteenpäin.

  • Olet oma-aloitteinen ja otteesi työskentelyyn on asiakaslähtöistä. 

  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

 

Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme sunnuntaihin 5.4.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.


Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Teemu Salonen (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 344 6589).


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

 

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 1 000 asiantuntijaa 22 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus