Haluatko mukaan osaavaan tiimiimme?

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJIA

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, jotka hoituvat sinulta ammattilaisen ottein.

Työ sisältää sisätöiden lisäksi jonkin verran ulkoalueiden hoitoa. Työaika sijoittuu klo 7-16 välille, mutta olet tarvittaessa valmis päivystykseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Toinen tehtävistä sijaitsee Munkkiniemessä ja toinen Huopalahdessa.

Mitä toivomme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja aiempaa kokemusta taloteknisestä kiinteistönhoidosta. Työ on itsenäistä, joten osaat kantaa vastuuta omasta tekemisestä ja priorisoida työtehtäviä.

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Syitä liittyä tiimiimme on useampiakin. Teemme töitä rennosti, mutta tosissaan hyvällä asenteella. Tarjoamme hyvät puitteet työnteolle työvälineistä ja -vaatteista alkaen. Vaikka työsi on itsenäistä, esimies ja työkaverit ovat tukenasi joka päivä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta pikimmiten, kuitenkin viimeistään 27.11. Ethän jätä hakemista viimeiseen päivään, sillä tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa kummasta sijainnista olet kiinnostunut. 

Kysyttävää? Munkkiniemen osalta lisätietoja antaa Jami Korhonen p. 050- 569 2470 tai Harri Könönen p. 050-431 9262 ja Huopalahden osalta Teemu Kalinainen p. 050-5968036.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1200 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot