Liikenneopettaja raskaalle kalustolle, 2 paikkaa, KaartJR Helsinki, CAP-Group Oy

Liikenneopettaja raskaalle kalustolle, 2 paikkaa, KaartJR Helsinki, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta CAP-Autokouluissa sekä CAP Pro Academyn toteuttamaa tehokasta kuljettajakoulutusta yrityksille valtakunnallisesti ja Puolustusvoimille eri puolilla Suomea. Vuonna 2021 CAP-Group Oy:n palveluksessa on noin 400 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava valtakunnallinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

 

Haemme kahta aktiivista kuljettajakoulutuksen ammattilaista CAP Pro Academylle Helsinkiin. Toisella liikenneopettajista on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti myös autokoulupuolella.

Olette ahkeria, tunnollisia, elämänmyönteisiä, työntekoa pelkäämättömiä sekä oma-aloitteisia. Teillä on liikenneopettajalupa ja oikeus antaa ajokortti- ja ammattipätevyysopetusta C- ja CE-ajokorttiluokissa. Raskaan liikenteen kuljettajakokemus on eduksi työn suorittamisessa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen kansalaisuutta ja suomen kielen osaamista. Osaatte käyttää tietotekniikkaa ja yleisimpiä ohjelmistoja osana opetustyötä. Työturvallisuuskouluttajaoikeuden ja kokemuksen sekä Puolustusvoimien koulutuksesta että ADR-ajolupakoulutusten toteuttamisesta katsomme teille eduksi. Tukenanne perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

Tarjoamme Teille toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen elokuun 2021 alusta alkaen tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Perehdytys pidetään touko-kesäkuussa. Työaika on kokoaikainen, pääsääntöisesti sijoittuen klo 7-18 välille arkisin, tarvittaessa myös viikonloppuisin. Tuntipalkkaus, liikenneopetusalan TES.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Petri Karppinen, 050 310 0400, petri.karppinen@cap.fi.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot