Haemme IMULAKAISUKONEEN KULJETTAJAA

Työtehtäviin kuuluu lakaisukoneen ajoa asiakaskohteissamme ylläpitoajoista kausiluonteisiin ajoihin, kuten lehden- ja hiekanpoistoa sekä talviaikaan koneella tehtäviä lumitöitä. Työtehtäviin kuuluu myös muita ulkoalueiden kunnossapitotöitä. Kohteet sijaitsevat Länsi-Helsingissä.

Töitä tehdään pääasiassa arkisin päivävuoroissa, mutta varsinkin talviaikaan myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kiinteistönhoitokoneiden ajotaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä kantaa vastuuta omasta työstä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos monipuoliset tehtävät sekä turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön takaaminen toimii motivaattorinasi, tässä voisi olla tehtävä sinulle! Vaikka työsi on itsenäistä, et ole silti yksin. Esimies ja suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ovat tukenasi joka päivä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 6.10. mennessä. Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Könönen puh. 050-431 9262 tai Jami Korhonen puh. 050-569 2470

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1200 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot