SÄHKÖSUUNNITTELIJA JA -PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ KORJAUSRAKENTAMISEEN, HELSINKI


Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys.
Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.


Nyt haemme sähkösuunnittelijaa ja sähkösuunnittelun projektipäällikköä Korjausrakentaminen -osastollemme.


Korjausrakentaminen kattaa Granlundilla suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan sekä kuntokartoitukset ja -tutkimukset.
Granlundin Korjausrakentamisen osaston tavoitteena on vastata kasvavaan markkinaan. Luomme asiakkaidemme kanssa koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Katso korjausrakentamisesta kertova video.


Meillä pääset näköalapaikalle mukaan kiinnostaviin hankkeisiin, mielenkiintoisten asiakkaiden ja teknisesti haastavien projektien pariin. Tyypillisiä kohteitamme on mm. taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen julkisivusaneeraukset, vesikattokorjaukset, salaojakorjaukset, linjasaneeraukset, kuntokartoitukset ja -tutkimukset, tilamuutokset ja perusparannukset.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.


Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että sinulla on DI-, YAMK- tai insinöörikoulutus ja kokemusta sähkösuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä. Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin. Tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija. Projektipäälliköiltä toivomme projektipäällikkökokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.


Kiinnostuitko?


Kerro itsestäsi lisää ja lähetä vapaamuotoinen CV sekä hakemus hakulomakkeellamme torstaihin 21.11.2019 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antavat korjausrakentamisen suunnittelujohtaja Sauli Heino, p. 050 544 6635 sekä korjausrakentamisen ryhmäpäällikkö Sami Söderström, p. 040 535 9906 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus