Etsimme nyt osaavaan joukkoomme Kokoonpanoasentajia!

Hydroline Oy on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylinterien suunnitteluun ja valmistukseen. Olemme alan johtavia yrityksiä Suomessa ja olemme vahvasti myös kansainvälistymässä.Tarjoamme asiakkaillemme juuri omaan tarkoitukseensa suunniteltuja ja valmistettuja, korkealaatuisia hydraulisylintereitä. Lisätietoja www.hydroline.fi

Tarjoamme tehtävää, jossa työpäivääsi sisältyy hydraulisylintereiden esikokoonpano- ja kokoonpanotyöt sekä testaus. Tuotteemme ovat valmistusteknisesti vaativia ja työssäsi pääset kehittämään ammattitaitoasi. 

Odotamme sinulta kokoonpanoasentajan koulutusta ja/tai kokemusta kokoonpano- tai asennustehtävistä. Valmistavan teollisuustoimintaympäristön tuntemus luetaan eduksesi. Edellytämme tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa, sillä vastaat osaltasi sylinterivalmistuksen laatu- ja puhtausvaatimuksista, sekä pidät huolen työturvallisesta toiminnastasi kokoonpanotehtävissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia tiimissä sekä halua kehittyä osana kasvutarinaamme.

Tehtävä voi olla joko vakituinen tai määräaikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, mahdollisuus myös kolmivuoroon. Aloitus mahdollisimman pian.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tekijältä joustavuutta, oma-aloitteisuutta, jämäkkyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä ja yhteistyökykyä. Tunnistatko itsesi, haluatko liittyä osaksi tehokasta porukkaa?


Sukunimi / Last name *
Etunimet / First names *
Kutsumanimi / Preferred given name
Puhelinnumero / Phone number *
Sähköposti / E-mail *
Käytettävissä alkaen / Available as of *
Hakemusta saa säilyttää (kk) / Application may be stored for (months) *

Tietosuoja / Privacy policy *
Osoitetiedot / Address
Lähiosoite / Street address
Postinumero / Postal code
Postitoimipaikka / City
Haettu tehtävä / Applied vacancy
Kuinka voit hyödyntää taitojasi, tietojasi ja kokemustasi hakemassasi työtehtävässä? / How can you take advantage of your skills, knowledge and experience in the job you are looking for? *
Vapaamuotoinen hakemusteksti hakemaasi tehtävään / Enter your application here *
Liitetiedostot / Attachments

Palkkatoive (€/kk tai €/h) / Salary request (€/month or €/hour)
Palkkatoivomuksen lisätiedot / Additional information regarding salary request