Haemme konsernilaskennan tiimiin

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Pääkirjanpitäjänä vastaat nimettyjen Kotikatu-yritysten kirjanpidon laadusta ja viranomaisraportoinnista ja osallistut tytäryhtiöiden konsolidointiin kuukausittain. Olet tärkeä osa tiimiä ja merkittävässä roolissa taloushallinnon päivittäisissä rutiineissa sekä niiden tehostamisessa ja kehittämisessä. Työskentelet yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja pilke silmäkulmassa!

Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Pidät tarkkuutta ja täsmällisyyttä itsestään selvänä asiana. Sinulla on kokemusta muuttuvista tilanteista, ja otat mielellään vastaan uusia haasteita. Haluat kasvattaa osaamistasi. Omaat hyvät taidot Microsoft Office-ohjelmistoista ja erilaisista kirjanpitojärjestelmistä. Innostut uusista asioista ja tuot positiivista energiaa tiimiin. Olet itsenäinen, järjestelmällinen, analyyttinen ja proaktiivinen. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot.

Meillä Kotikadulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa ja laajentaa omaa osaamistaan. Pääset mukaan kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon uudistamaan taloushallinnon prosesseja ja toteuttamaan automaatioratkaisuja. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Kotikadulla työssä viihdytään ja nautitaan sosiaalisista kohtaamisista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä oheinen hakulomake viimeistään 26.1.

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta antaa talouspäällikkö Henna Koskiniemi numerosta 050-356 7074 maanantaina 13.1. klo 15:00-16:30, keskiviikkona 15.1. klo 15:00-16:00 ja perjantaina 17.1. klo 14:00-15:30.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1300 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi ajattelet sopivasi tähän tehtävään?
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen
Mistä kuulit tästä tehtävästä?Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot