Haemme reipasta

puutarhuria/ vihertyöntekijää

viheralueiden hoitotöihin kaudelle 2019. Vihertyökausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja työsuhde sijoittuu tälle välille. Työ on kokoaikaista, työaika on arkisin klo 7-15.

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ajoittain kiireistä. Työtehtäviin kuuluvat viheralueiden hoitotyöt, kitkeminen, pensaiden leikkuut, kausikasvien hoito ja kastelut. Teemme myös pienimuotoista viherrakentamista ja viheralueiden kunnostuksia.

Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.  Toivomme, että sinulla on aikaisempaa viheralan kokemusta tai soveltuva koulutus. Myös alalle opiskelevat huomioidaan. Tärkeintä on kuitenkin tahto tehdä, kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Voimassa oleva kasvinsuojelututkinto ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi.

Liikumme kohteisiin pakettiautoilla, joten B-ajokortti on pakollinen. Tarvittaessa kykenet ajamaan myös kiinteistöhuoltotraktoria ja päältä ajettavaa nurmikonleikkuukonetta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä alla oleva sähköinen hakulomake 31.3.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteys Janne Castreniin. Jannen tavoitat sähköpostitse janne.castren@kh-kiinteistopalvelut.fi tai numerosta 040 450 1761.

Kh-Kiinteistöpalvelut on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen ”Havaitsemme ja hoidamme”-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on yli 100 M€ ja se toimii nyt noin 1000 Kh-laisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot