LVI-kuntoarvioija/-valvoja, Kuopio

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Haemme Kuopion toimipisteeseemme LVI-kuntoarvioijaa/-valvojaa vastaamaan jatkuvasti laajentuvan asiakaskuntamme tarpeisiin.

Tehtävässäsi vastaat LVI-kuntoarvioista ja -tutkimuksista toimien oman alasi asiantuntijana energiakatselmuksissa. Tehtävä voi lisäksi sisältää työkokemuksestasi riippuen kiinteistöjen LVI-teknisten perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden toteutuksen valvontaa. Tehtävänkuva voidaan määritellä tarkemmin henkilön työkokemuksen ja toiveiden perusteella. 

Odotamme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa LVI-alan DI- tai insinöörikoulutusta
• innostusta edistämään asiakkaan tavoitteita yhteistyö edellä
• ryhmätyöskentelytaitoa, avoimuutta ja asiakassuuntautuneisuutta
• kokemusta kuntoarvioista sekä energiakatselmuksista

Lisäksi luemme eduksi kokemuksen työmaavalvontatehtävistä.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa LVI-osastonjohtaja Tuomas Lehikoinen, p. 050 315 2687 ja ryhmäpäällikkö Mika Savolainen, p. 050 443 0357 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus