Kylmäkkö

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Herttoniemeen Business Park ravintolaan ammattitaitoista, innostunutta ja positiivisella asenteella olevaa kylmäkköä. Toimit osana tiimiämme, pystyen myös itsenäiseen työskentelyyn ja valmistat maistuvaa lounas- ja tilaustarjoiluruokaa.
Tehtäviisi kuuluu muun muassa lounas- ja edustusruoan valmistusta, kokoustarjoilu- ja vietävän hyvää tuotteidemme suunnittelu, valmistus ja kehittäminen yhdessä tiimimme kanssa. Sinulta sujuu myös omavalvonta sekä muut keittiön tehtävät.  Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen n. klo 6-18 välille, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Toivomme, että sinulla on vahva ammattiosaaminen, olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on motivoitunut asenne sekä ymmärrys asiakaspalvelun tärkeydestä. Sinulla on visuaalista silmää tuotteiden valmistuksen ja esillelaiton suhteen. Seuraat mielelläsi alan trendejä ja huolehdit osaltasi, että palvelumme on hyvän maun mukaista. Osaat luontevasti toimia eri tehtävissä ja nautit asiakaspalvelusta. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa 1.12.2019.

Kiinnostuitko?  Täytä sähköinen hakemus Sympassa 24.11.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön työsuhteeseen heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja