Haemme reippaita ja työtä pelkäämättömiä

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ alkavalle talvikaudelle Oulun alueelle.

Työ sisältää lumen kolausta, lapiointia ja hiekoituksia. Töitä on tarjolla lumitilanteen mukaan, joten toivomme valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin ja varhaiseen aamuaikaan.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja halua tehdä töitä ulkona.

Tarjoamme töitä lumitilanteen mukaan, joten työsuhde on määräaikainen tarvittaessa töihin kutsuttava. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Parhaassa tapauksessa pääset aloittamaan lumihommat suoraan kotitalosi ulko-ovelta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Siinä tapauksessa pistä hakemusta tulemaan pikaisesti. Haastattelemme jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 30.11.2021

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Väänänen p. 044 738 2800

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 390 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot