Fasilitaattori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme joukkoomme kokenutta
fasilitaattoria / palvelumuotoilijaa
hanketyöntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2021-15.12.2023.

Työ tehdään kahdessa projektissa, jotka toteutetaan osana huippuammattilaisista koostuvaa tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä Suomen johtavien yritysten kanssa. Toisessa projektissa työtehtäviisi kuuluu pääasiassa fasilitointi yhdessä matkailu- ja teknologiayritysten kanssa tulevaisuuden palvelukonsepteja kehittäen. Toimit erityisesti projektipäällikön työparina. Lisäksi toimit toisessa hankkeessa digifasilitoijana ja palvelumuotoilijana kehittämässä yritysten resilienssiä ja suorituskykyä. Hankkeessa toteutetaan kaksi lukuvuoden kestoista yritysvalmennusta, joiden pääkohderyhminä ovat sekä pk-yrittäjät ja strategiset päätöksentekijät että yritysten henkilöstö. Hankkeen tavoitteena on tehdä näkyväksi ja uudistaa strategisten päätöksentekijöiden liiketoiminta-ajattelua, vahvistaa yritysten sisäistä yrittäjyyttä ja ketterää kokeilukulttuuria sekä kehittää digitaalinen kirjasto, joka tarjoaa työvälineitä liiketoimintamallien uudistamiseen.

Edellytämme aiempaa kokemusta pk-yritysten kanssa toteutettavien työpajojen fasilitoinnista ja palvelukonseptien kehittämisestä. Arvostamme kokemusta matkailun kehittämisestä sekä liiketoiminnan muotoilusta. Työssä tarvitaan myös palvelumuotoilun menetelmäosaamista, käyttäjäkeskeistä ajattelua, luovuutta ja yhteistyötaitoja.

Odotamme:

  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
  • Ratkaisukeskeisyyttä
  • Halua saattaa asioita maaliin
  • Paineensietokykyä
  • Hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa tutkimusaluejohtaja Teemu Moilanen, puh. 040 510 7317.

Hae tehtävää viimeistään 27.6.2021. Lisää hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot