Haemme Ammattiopisto Spesian tietohallintotiimiin

Järjestelmäasiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työpisteesi voi sijaita Järvenpäässä, Jyväskylässä tai Turussa.

Ammattiopisto Spesia järjestää ammatillisia tutkintoja ja koulutusta sekä valmentavaa koulutusta vaativaan erityiseen tukeen oikeutetuille opiskelijoille, sekä huolehtii erityisen tuen kehittämis-, ohjaus- ja tukitehtävistä. Kysyttäessä henkilökunnaltamme teemmekö merkityksellistä työtä, vastaus oli huikea 4,7/5.

Tietotekninen infrastruktuuri sisältää noin 1500 kpl Windows-työasemia, 450 iPadia, yli 500 Android-puhelinta, kymmeniä palvelimia ja 300 verkkolaitetta noin 20 toimipisteessä, joista suurimmat ovat Järvenpää, Turku, Jyväskylä ja Pieksämäki. Tietojärjestelmien käyttäjiä on yhteensä noin 1800.

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista tai nopeaa oppimiskykyä lähiverkoista ja tietoturvasta, sekä Windows-palvelinten ja työasemaympäristöjen hallinnasta.

Tehtävään valittava henkilö vastaa tiimissä tieto- ja viestintätekniikan ylläpidosta, kehittämisestä, suunnittelusta ja yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää valmiuksia ja kiinnostusta työskennellä oppilaitosympäristössä. Toivomme hakijalta palveluhenkisyyttä, suunnitelmallisuutta, kehittämismyönteisyyttä, kykyä omaksua uusia toimintamalleja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös, että henkilö omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot. Tehtävä vaatii teknistä osaamista ja oppimiskykyä, joten sopiva koulutus on esim. tekninen ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava.

Vastuualueesi tulee keskittymään tietoliikenteeseen ja tietoturvaan, mutta osaaminen myös seuraavista katsotaan eduksi:
• Efecte
• Miradore
• Office 365
• Hyper-V
• MS SQL
• PowerBI
• M-Files
• Ohjelmointi tai skriptaus

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Voit esittää oman palkkatoivomuksen.

Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle lain 504/2002 3 §:n mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Työsuhteen alusta lukien noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa tietohallintopäällikkö Mikko Ahola 044 765 0685 mikko.ahola@spesia.fi. Hakemuksen ja cv:n pyydämme toimittamaan 19.6.2019.

Olet hakemassa työpaikkaa Ammattiopisto Spesiasta. Tallennat henkilötietosi TE-palveluiden mol.fi-sivustolta löytyvän likin kautta Spesian henkilöstöhallinnon rekrytointijärjestelmään. Rekrytoinnin tapahduttua siirtyvät työpaikan saaneen henkilötiedot suoraan työntekijätiedoiksi työsopimukseen ja sähköiseen henkilöstöhallintojärjestelmäämme. Rekrytointiprosessin aikana tietoja pääsevät näkemään vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä hoitamiseksi siihen oikeus. Rekrytointihaastattelujen aikana tehdään mahdollisia kirjauksia haastattelun aikana esille tulleista asioista. Hakemuksia liitetietoineen säilytetään kuusi kuukautta. Tarkemmat tietosuojaselosteet löytyvät Spesian kotisivuilta.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen (p.k.vvvv) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot

Syntymäaika (p.k.vvvv) *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

Kotiosoite

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Opiskelen vielä / Opiskeluni ovat kesken

Lisätietoa opintoihini liittyen
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työluvat ja sertifikaatit
Lupa Suorituspvm Myöntäjä Viimeinen voimassaolopäivä
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Ajokorttiluokka

Auto käytettävissä

Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Suosittelijan nimi Suosittelijan titteli Suosittelijan yritys Sähköpostiosoite Puhelinnumero Lisätietoa suosittelijasta
Mistä sait tiedon työpaikastamme?

Palkkamuoto
Palkkatoive €
Palkkatoivomuksen lisätiedot