VAHINKOTARKASTAJA

Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy on arvostettu asiantuntijaorganisaatio, joka tekee merkityksellistä työtä vahinkotarkastus-, asiantuntija- ja vaurioajoneuvojen realisointipalveluiden parissa. Asiakaskuntamme koostuu merkittävistä vakuutus- ja autoalan yrityksistä, joita palvelemme maan kattavan toimipisteverkostomme ja 70 huippuosaajaamme voimin. Olemme osa Suvia-konsernia ja puolueeton asiantuntijayritys.

 

Työntekijämme siirtyessä toisiin tehtäviin, haemme nyt riveihimme asiakaspalveluhenkistä vahinkotarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

 

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toimit vakuutusyhtiön edustajana koko korvausprosessin elinkaaren aikana aina vahingon haltuunotosta, korvauksen sopimiseen ja korjaustyön laadunvalvontaan saakka. Lisäksi valvot vakuutusyhtiöiden etua vahinkokustannusten hallinnassa. Vastaat mm. korjauslaskelmien tarkastamisesta ja hyväksymisestä sekä varmistat korvausmenettelyn oikeellisuuden. Tuotat myös itse tarkastuspalvelua tarkastusasemillamme ja olet tiiviisti yhteydessä korjaamoihin varmistaen viimeistellyn lopputuloksen. Tavoitteenasi on varmistaa ensiluokkainen ja vaivaton asiakaskokemus koko vahinkoprosessin aikana.

 

Tuntomerkit

Onko analyyttinen ja tarkka työskentelyote sinulle luontevaa ja kykenet tekemään itsenäisesti ratkaisuja liikkuvassa työskentely-ympäristössä? Otatko helposti haltuun erilaisia järjestelmiä ja konsultoiva asiakaspalvelu on sinulle mielekästä? Jos vastasit kyllä, vahvuutesi voivat päästä esille tässä tehtävässä.

Onnistumistasi tukee vauriokorjaamoprosessi- ja vakuutusalatuntemus. Koska ensiluokkainen asiakaskokemus on toimintamme kivijalka, toivomme että jakaisit kanssamme asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Eduksi katsotaan tehtävää tukeva tekninen koulutustausta ja Cabas-osaaminen. Työ on liikkuvaa kenttätyötä pääkaupunkiseudulla, joka edellyttää myös B-ajokorttia.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän vastuullisessa asiantuntijayrityksessä, jossa pääset kehittämään monipuolisesti vahvuuksiasi ja koko toimialaa. Osaava ja kannustava työyhteisömme on kantava voimamme, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Koska henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, mahdollistamme sinulle joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme myös mielenkiintoisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia. Mahdollistamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

 

Kolahtiko?                                            

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi palkkatoiveineen.

Hakuaika tehtävään päättyy 10.12.2021. Toivomme kuulevamme sinusta pian, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.

Aluepäällikkömme Tero Juntunen kertoo mielellään tehtävästä lisää. Teron tavoitat sähköpostiosoitteesta tero.juntunen@svt.fi tai puhelimitse numerosta 020 5577 215.

www.svt.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Palkkatoive *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Koulutustiedot
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisimmat koulutukset, aikajärjestyksessä uusin ensin
Koulutus
Tutkintotaso Tutkintonimike Pääaine Oppilaitos Valmistumisvuosi
Muu koulutus ja kurssit
Koulutus/kurssi Suoritusvuosi (xxxx) Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksestasi
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisin työkokemus, aikajärjestyksessä uusin ensin
Työkokemus
Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävä/ammattinimike Yritys/työnantaja Tehtävän sisältö
Muu hakemasi tehtävän kannalta olellinen osaaminen
Esittelyteksti
Kerro itsestäsi (mikäli et halua liittää erillistä hakemusta)
Liitteet
Halutessasi voit liittää erillisen hakemuksen ja CV:n alla olevan Lisää-painikkeen kautta.
CV ja hakemus
Hakemuksesi tallentuu järjestelmäämme, kun painat Lähetä

Työnhakijoiden rekisteriä koskeva tietosuojaseloste.