Business Controller Vallilan toimistolle

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haemme nyt Vallilan toimistollemme Business Controlleria vahvistamaan nelihenkistä taloustiimiä. Vastaat palvelujohdon ja esimiesten tukemisesta siten, että taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.

Tehtävässäsi pääset sekä suunnittelemaan liiketoiminnan strategisia kokonaisuuksia että kehittämään toimintaa. Tuet Yrjö ja Hanna Kotien palvelutoimintaa tuottamalla taloudellisia analyysejä ja ennusteita sekä vastaamalla budjetoinnista. Seuraat palvelutuotantoa kuvaavia avainlukuja ja tuotat poikkeama-analyysejä sekä kuukausiraportteja.

Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Käytätä sujuvasti niin Office- työkaluja kuin erilaisia taloushallinnon raportointityökaluja. Tehtävä edellyttää analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä joustavaa ja ulospäinsuuntautunutta asennetta.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Keskeisin yhteistyökumppanisi oman tiimisi rinnalla on palvelu- ja myyntijohtaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä talousjohtaja Jari Sartokoskeen 040 516 7323. Parhaiten tavoitat hänet 8.1. ja 11.1. klo: 12-13 välisenä aikana. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: jari.sartokoski@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 20.1.2019 täyttämällä oheinen hakemus.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? *
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot