Oletko juuri sinä kaipaamamme kokoonpanon uusi esimies? Haemme sinua joukkoomme, valmistavan teollisuuden kokemusta omaava ammattilainen

Sovit meidän joukkoomme erinomaisesti, mikäli olet motivoitunut ja aikaansaava oma-aloitteinen tekijä. Saat tulosta aikaan rennolla, mutta vaativalla otteella. 

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta kokoonpanolinjan esimiestehtävistä, hanskaat muutostilanteet ja sinulla on kehittävä asenne työtäsi kohtaan. Myös maalaamon tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä vastuualueenasi on hydraulisylintereiden kokoonpano-osasto sekä maalaamo. Pääset vastaamaan näiden osalta toiminnanohjauksesta ja valvonnasta, kapasiteetin ja käyttötekniikan seurannasta sekä laadullisten vaatimusten täyttymisestä.

Vastaat oman vastuualueesi työntekijöiden työvuorosuunnittelusta sekä tuntiaineiston tarkastamisesta. Ennakoivalla otteella ylläpidät tuotannon häiriötöntä toimintaa ja mahdollistat mutkattoman työnteon edellytykset. Työssä menestyminen edellyttää organisointi- ja viestintätaitoja sekä kykyä motivoida muita kannustavan asenteen avulla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Siilinjärven Vuorelan tehtaalla. Saat meiltä myös kokeneen tiimin tuen, sekä mahdollisuuden osallistua työn ja toimintatapojen kehittämiseen.

 

Kuulostaako tämä sinun urasi seuraavalta mahdollisuudelta?


Hakijan perustiedot / Basic information
Sukunimi / Last name *
Etunimet / First names *
Kutsumanimi / Preferred given name
Puhelinnumero / Phone number *
Sähköposti / E-mail *
Hakemusta saa säilyttää (kk) / Application may be stored for (months) *

Tietosuoja / Privacy policy *
Osoitetiedot / Address
Lähiosoite / Street address
Postinumero / Postal code
Postitoimipaikka / City
Haettu tehtävä / Applied vacancy
Kuinka voit hyödyntää taitojasi, tietojasi ja kokemustasi hakemassasi työtehtävässä? / How can you take advantage of your skills, knowledge and experience in the job you are looking for? *
Vapaamuotoinen hakemusteksti hakemaasi tehtävään / Enter your application here *
Liitetiedostot / Attachments

Palkkatoive (€/kk tai €/h) / Salary request (€/month or €/hour)
Palkkatoivomuksen lisätiedot / Additional information regarding salary request