Haemme kiinteistöhuollon liiketoimintayksikköömme

ALUEJOHTAJAHARJOITTELIJAA

Kiinteistöhuollon liiketoimintayksikkömme on jaettu maantieteellisiin alueisiin, joihin kuhunkin kuuluu 3-7 huollon paikallisyksikköä. Alueesta vastaa aluejohtaja, jonka alaisuudessa toimivat yksikönpäälliköt. Aluejohtajalla on vastuualueensa tuloksesta, asiakkuuksien hoidosta, henkilöstöstä ja operatiivisesta toiminnasta.

Aluejohtajan tehtäviin kuuluu mm:

  • Toiminnan kausi- ja vuosisuunnittelu, päivittäisen toiminnan ohjaus, huoltosopimusten mukaisten tehtävien ja oheistöiden suunnittelu ja seuranta sekä laadunvalvonta
  • Myynnin ohjaus ja seuranta, tuloksen analysointi sekä korjaavat - ja kehitystoimenpiteet
  • Säännöllinen asiakasyhteydenpito ja -viestintä, uusasiakashankinta, tarjouslaskenta
  • Yksikönpäälliköiden ja toimistosihteerien esimiehenä toimiminen

Konsernimme kasvaessa ja toiminta-alueemme laajentuessa haemme nyt joukkoomme kasvamaan uusia avainhenkilöitä vastaamaan tulevista alueorganisaatioista. Harjoittelujakso kestää 6 -12 kuukautta kokeneen aluejohtajan ohjauksessa ja vähitellen vastuualuetta laajentaen. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen siirryt aluejohtajaksi omalle alueelle.

Edellytämme kokemusta esimiestehtävistä, liiketoiminnan kokonaisuuden ymmärrystä, tuloshakuisuutta ja näyttöä monipuolisten tehtävien organisointikyvystä. Arvostamme kiinteistöhuoltoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Olet nopea omaksumaan uusia asioita, tartut tehtäviin ripeästi ja oma-aloitteisesti hoitaen ne kerralla kuntoon, olet innostunut asiakaskontakteista ja halukas kehittymään hyväksi esimieheksi.

Tarjoamme aikaansaavalle esimiestyypille monipuolisen toimenkuvan kasvavan konsernin avainhenkilönä kiinteistöhuollon toimintojen kehittämisessä ja uuden rakentamisessa sekä mahdollisuuden edetä uralla osaamisen karttuessa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä käynnistämme haastattelut heti. Hakuaika päättyy 22.5.2019. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.5. lähtien huollon operatiivinen johtaja Vesa Koljonen, puh. 040 9618034.

Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu. Olemme merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on yli 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot