Asiakaspalvelun ja liiketoiminnan opettaja

BUSINESS COLLEGE Helsinki

Helsinki Business College Oy on Suomen suurin tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon sekä liiketoiminnan perustutkinnon järjestäjä. Meillä on pitkä kokemus ja hyvä maine laadukkaan ammatillisen koulutuksen osaajana ja sen kehittäjänä. Isona koulutuksen järjestäjänä (n. 3000 opiskelijaa vuosittain) pystymme tarjoamaan opiskelijoillemme laajan koulutustarjonnan, laadukkaan opetuksen ja ohjauksen sekä hyvät yhteydet työelämään. Oppilaitoksemme sijaitsee Pasilan aseman vieressä.

Business College Helsingissä sitoudumme asiakaslähtöisyyteen, yhdessä tekemiseen, vastuun ottamiseen sekä uudistumiseen ja uudistamiseen. Meillä on uusi strategia, jossa visiomme on olla ”the best learning partner for your future” nuorille ja aikuisille opiskelijoillemme sekä yrityksille ja organisaatioille. 

Me olemme vahvat perinteet omaava yksityisellä omistuspohjalla toimiva koulutuksen toimialan edelläkävijä. Henkilöstöä meillä on n. 130. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät työsuhde-edut (mm. lämmitetty parkkihalli sekä yksityinen työterveys). Tutustu meihin täällä www.bc.fi.

Opetuksen lisäksi painotamme henkilökohtaisen ohjauksen merkitystä sekä hyviä yhteyksiämme työelämään.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakaspalvelun ja liiketoiminnan opettajaa. Opetettavia tutkinnon osia ovat: asiakaspalvelu, tuloksellinen toiminta, työyhteisössä toimiminen sekä joitakin valinnaisia tutkinnon osia esim. asiakkuuksien hoito/projektissa toimiminen.

Edellytämme:

- kasvatuksellista ja valmentavaa työotetta

- soveltuvaa korkeakoulututkintoa

- vähintään kolmen vuoden työkokemusta asiakaspalvelusta

Arvostamme:

- opettajan pedagogista pätevyyttä tai kiinnostusta sen hankkimiseksi

Hakemukset 8.3.2021 mennessä. Tehtävä alkaa heti/sopimuksen mukaan. Tehtävään sisältyy 6 kk:n koeaika ja noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Valittavalta henkilöltä edellytetään voimassa olevaa rikosrekisteriotetta (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, L 504/2002).

Lisätietoja tehtävästä antaa Annamari Tiitola-Savilahti joko sähköpostitse annamari.tiitola-savilahti@bc.fi tai puhelimitse +358 44 7756 406   ke 24.2. klo 12-13 ja 2.3. klo 15-16.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika (p.k.vvvv) *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Muuta
Kuvaile kielitaitoasi
Kuvaile työkokemustasi vastaavista tehtävistä
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?