Ekonomiassistent till VA Gruppen

VA Gruppen är en av Skånes ledande VA bolag med en årsomsättning som överstiger 350 MSEK och ca 150 medarbetare. Vi har ett nytt koncernkontor i Trelleborg där du kommer att vara placerad. Koncernen är expansiv och strävar efter att ligga i framkant avseende processtöd samt teknisk utrustning. Du kommer vara en viktig del i vår framtida utveckling både avseende processutveckling och affärsutveckling. 

VA Gruppen är ett av södra Sveriges mest expansiva entreprenadföretag, där expansion och utveckling kommer att fortgå.

 

Connecting Capital förvärvade majoriteten av aktierna i början av oktober 2021.

VA Gruppen söker nu en Ekonomiassistent.

Som Ekonomiassistent hos VA Gruppen blir du en i teamet på vår ekonomiavdelning. Du kommer ingå i ett sammansvetsat redovisningsteam där du kommer bidra med din kompetens kring avstämning av kund- och leverantörsfakturor. I och med ekonomifunktionens vidareutveckling kommer din kunskap behövas för att fortsätta modernisera flödena. Idag är vi ett team bestående av 2 redovisningsekonomer och 1 ekonomiassistent. Du rapporterar till Redovisningsansvarig och sitter på huvudkontoret i Trelleborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

·         Kontrollera in- och utbetalningar

·         Avstämning av Leverantörsreskontran

·         Avstämning av Kundreskontran

·         Fakturering av löpande projekt

·         Gå igenom och skriva kundfakturor

·         Skicka påminnelser

·         Kontoavstämning bank

·         Momsrapport

Du har en god förståelse för bokföring och vill utvecklas, du har baskunskaper i ekonomi antingen med gymnasieexamen eller ett par års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller liknande. Du har en administrativ förmåga att hantera utredningar och felsökningar, du behöver vara bra på att kommunicera då du kommer ha kontinuerlig kontakt internt men även med kunder och leverantörer. Då arbetstempot stundtals är högt behöver du kunna ha många bollar i luften.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en prestigelös person med positiv inställning. Du är noggrann och självgående i ditt arbete och har en förmåga att ta tag i arbetsuppgifter oavsett karaktär. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att prioritera bland arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalité. Du har goda systemkunskaper samt behärskar svenska i tal och skrift.

Vid frågor kontakta:

Jörgen Eriksson, CFO, 0766-234510

Eva Christensson, HR, 0709-764941

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.


Kontaktuppgifter
Integritetspolicy *
Förnamn *
Efternamn *
Telefon *
E-post *

Personlig information
Hemadress
Adress *
Postnummer *
Ort *
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Innehar du körkort?
Vilken typ av förarbehörighet har du (ex B, C, CE)?
CV & Personligt brev* (vänligen tillse att du verkligen får med båda dokumenten och sparar dem)
Utbildningsbevis/certifikat