Asiakaspalvelija, CAP-Autokoulu Helsinki Malmi ja Viikki, kesätyö

Asiakaspalvelija, CAP-Autokoulu Helsinki Malmi ja Viikki, CAP-Group Oy, kesätyö

Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä Suomen suurimassa kuljettajakoulutusyrityksessä ja olla mukana parantamassa liikenneturvallisuutta? 

Haemme Helsingin alueelle yhtä osaavaa asiakaspalvelijaa kokoaikaiseen sesonkityöhön ajalle 1.5. - 31.8.2024. Työ ajoittuu kolmena päivänä viikossa CAP-Autokoulu Helsinki Viikkiin ja kahtena päivänä CAP-Autokoulu Helsinki Malmille. Työssä on mahdollista aloittaa osa-aikaisesti jo huhtikuun aikana.

 

CAP-Group on Suomen ja Saksan suurin kuljettajakoulutusyritys. CAP-Groupiin kuuluu Suomen suurin autokouluketju CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu sekä Saksan suurin autokouluketju Rettig. Tavoitteenamme on parantaa liikenneturvallisuutta laadukkailla palveluilla, nykyaikaisella asiakaskokemuksella ja digitalisoiduilla oppimisinnovaatioilla. Olemme edelläkävijä koko toimialan modernisoinnissa.

 

Asiakaspalvelijana pääset pitämään lankoja käsissäsi ja työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa kasvavassa liikennekoulutusalan yrityksessä. Tehtävänäsi on tarjota autokouluketjujen asiakkaille parasta mahdollista neuvontaa "kerralla kuntoon" -periaatteella. Asiakaspalvelijan työtehtäviin kuuluvat mm. autokoulusihteerin työt, kalenterien hallinta, asiakasneuvonta sekä tarjolla olevien tuotteiden myynti. Näiden lisäksi toimit liikenneopettajien tukena arjessa. Työtä tehdään monikanavaisesti, hyödyntäen useampaa järjestelmää yhtäaikaisesti. 

Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta. 

 

Toivomme hakijalta

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelualttiutta ja myyntihenkisyyttä
  • Ahkeruutta, tunnollisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Itsenäistä työotetta, paineensietokykyä ja halua toimia osana tiimiä (myös etäyhteyksin)
  • Tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
  • Suomen ja englannin kielten taitoa

Katsomme eduksi

  • Aiemman asiakaspalvelukokemuksen
  • Muiden kielten osaamisen, esim. ruotsi
  • Taidon toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä
  • B-ajokortin

 

Meillä pääset työskentelemään alan johtavassa, vakaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa työskentelee yli 600 henkilöä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään toisiaan kannustavien ja ammattitaitoisten moniosaajien joukossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Helsingin Viikin ja Malmin toimipisteillämme, nykyaikaiset työvälineet, kattavan työterveyshuollon ja kuntokeskusalennuksia, sekä laajan perehdytyksen, koulutusta ja tuen tehtävään. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa teemme töitä yhdessä ja autamme toisiamme. Käytössämme on Liikenneopetusalan työehtosopimuksen mukainen palkkaus 12,97 € / h. Työajat ovat ma-to klo 9.30-17.30 ja pe 9.30-15.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa - odotamme jo tapaamistasi. Lähetä meille hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae meille töihin jo tänään! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy viimeistään 24.4.2024.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä aluepäällikkö Jenni Puskaan, jenni.puska@cap.fi, 044 485 0583.

 

Yritys

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin ja kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan koulutusyritys. CAP-Group edistää liikenneturvallisuutta modernisoimalla koulutusmenetelmiä, oppimistekniikoita ja asiakaskokemusta. Tarjoamme palveluita yli 150 paikkakunnalla. Kannattavasti kasvavan CAP-konsernin tavoitteena on olla Euroopan suurin kuljettajakoulutusyritys.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

Kun olet lisännyt tiedoston, muista tallentaa se painamalla Tallenna.

CV ja vapaamuotoinen hakemus