Etsimme tiimiimme

SIIVOOJAA 

Tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme porras- ja yleistilojen (esim. saunatilojen) siivouksesta. Kohteet sijaitsevat Konalassa, Pitäjänmäellä, Huopalahdessa ja Munkkiniemessä. 

Etsimme tunnollista ja oma-aloitteisen työotteen omaavaa henkilöä. Aiempi siivouskokemus on plussaa, arvostamme kuitenkin enemmän asennetta ja halua kehittyä siivousalalla. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn osana hyvää työporukkaa, kattavan perehdytyksen työhön, kunnolliset työvälineet helpottamaan työtäsi sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaisena.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Hakuaika päättyy 27.9. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Siru Rautiainen, siru.rautiainen@kotikatu.fi

Millaista on olla töissä Kotikadulla? Lue täältä kotikatulaisten ajatuksia omasta työstään. 

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 115 M€ ja se toimii nyt noin 1500 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot