Tuotannon tehtävät Kaskisissa

Lunawood on lämpökäsitellyn puun kansainvälinen markkinajohtaja ja innovatiivinen edelläkävijä. Valmistamme skandinaavisesta männystä ja kuusesta kestävää ja kaunista lämpöpuuta sekä lämpöpuukomposiittia. Tuotteemme tuovat skandinaavisen metsän voiman lähelle modernia elinympäristöä kaikkialla maailmassa. Menestyksemme perustuu laadukkaisiin ja vastuullisiin tuotteisiin, luotettavaan palveluun sekä luontoa kunnioittavaan ajatteluun. Vuonna 2000 perustettu Lunawood työllistää yli 140 ammattilaista Suomessa ja tärkeimmissä vientimaissa.

Kaskisten tehtaan tuotantomme kasvaa ja etsimme joukkomme uusia tekijöitä tuotannon eri tiimeihin kunnossapidon, kappalekäsittelyn sekä turvallisuusvalvonnan tehtäviin. Soveltuva koulutus sekä kokemus mekaanisesta kunnossapidosta, teollisesta tuotantoympäristöstä tai linjatyöstä sekä trukinajotaidot ovat eduksi. 

Töitä tehdään meillä hyvässä tiimihengessä, joten toivomme myös sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Annamme hyvän perehdytyksen tehtäviin ja odotamme valmiutta vuorotyöhön. 

Toistaiseksi voimassa olevien tehtävien aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti. Kysy rohkeasti lisätietoja Tehtaanjohtaja Jari Viitasalolta, puh.050 598 8752.

 


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelin *
Sähköposti *

CV ja vapaamuotoinen hakemus (huom! tallenna liite)

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?