Shift Manager Caffe Ritazza Tripla

SSP Finland tarjoaa kahvila-, ravintola-, myymälä-, lounge, VIP- ja kongressipalveluja matkustusympäristössä. Toimimme Helsinki-Vantaan, Turun, Rovaniemen ja Oulun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa ja työllistämme 200 henkilöä. Tarjoamme asiakkaillemme mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä ja omien brändiemme lisäksi toimimme franchise-yrittäjänä WHSmith, O’Learys ja Starbucks-konsepteille. Olemme osa SSP Groupia, joka on maailman johtava ravintolapalveluiden tarjoaja liikenteen vilkkaimmissa solmukohdissa, lentoasemilla ja rautatieasemilla yli 35 eri maassa.

Shift Manager Ritazza Triplaan

Italiaisen kahvikulttuurin innoittama Ritazza-brändi tunnetaan maailmalla ammattitaitoisten baristojen valmistamista korkealaatuisista kahvijuomista sekä maukkaista suola- ja herkkupaloista. Toimipisteen tuotteet on suunniteltu palvelemaan erityisesti matkustavia asiakkaita. Myöskään paikan päällä kahvinsa tai viinilasillisen nauttivia ei ole unohdettu, sillä Ritazza tarjoaa 50-paikkaisen viihtyisän oleskelutilan asiakkailleen, josta voi seurata vilkasta Pasilan aseman liikennettä.

Etsimme nyt Shift Manageria vastaamaan vuoron johtamisesta sekä päivittäisistä esihenkilötehtävistä, kuten tilausten ja tilitysten tekeminen, sekä inventaarion laskeminen. Toimit yhteistyössä yksikön päällikön kanssa ja raportoit hänelle. Varmistat, että vuorossa toimitaan annettujen standardien mukaan ja luot parhaat edellytykset tiimin onnistumiseen. Shift Managerina toimit osana tiimiä asiakkaita palvellen ja varmistat vuorossasi asiakastyytyväisyyden laadun. Työaikasi kuluukin suurimmaksi osaksi yhdessä tiimin kanssa työskennellessä ja asiakkaita palvellessa.

Työssä onnistumiseen edellyttää sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista ja innostavaa asennetta, vastuunottokykyä sekä halua onnistua ja oppia. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen, me panostamme perehdytykseesi ja varmistamme suoriutumisesi työssäsi. Menestyäksesi työssäsi tarvitset kuitenkin kokemusta kahvilatyöskentelystä ja aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta. 

Jos koet, että haluat olla luomassa erinomaisia asiakaskohtaamisia herkullisten tuotteiden äärellä, hae mukaan tiimiimme.

Työskentelemme vauhdikkaasti ja ketterästi. Meillä on mukava työyhteisö, jossa panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Olemme ylpeitä tiimistämme ja tuloksistamme ja rohkeita kohtaamaan uusia tilanteita. Arvomme inspiroivat meitä kaikkia luomaan positiivisen yrityskulttuurin ja yhteisön, jossa tunnemme, että meitä arvostetaan, välitämme toinen toisistamme sekä asiakkaistamme. Arvomme ovat: We are One Team, We are Results Focussed, We All Make a Difference, We are Bold, We Celebrate Success. ​

Tutustu meihin tarkemmin: https://sspfinland.fi, www.foodtravelexperts.com

Muiden ominaisuuksien ohella arvostamme ripeyttä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään allaolevan lomakkeen kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Sakko, Operations Manager, puh. 0358 40 727 8378 perjantaina 14.1.2022 klo. 9-11 ja keskiviikkona 19.1. klo. 12-14. 

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Toimipaikka

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus