Haemme SIIVOOJAA

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat asiakaskohteidemme porrastilojen siivouksesta. Kohteet sijaitsevat Keski-Uudenmaan alueella.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja positiivista asiakaspalveluasennetta työhön. Vaikka työ on pääasiassa itsenäistä työskentelyä, myös tiimityöskentelytaitoja tarvitaan. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden, mutta oma auto ei ole välttämätön. Emme vaadi aiempaa kokemusta siivoustyöstä, sillä perehdytämme ja opastamme kattavasti työhön.

Tarjoamme mukavan ja kannustavan työilmapiirin - meillä töissä saa olla hauskaa! Tämän lisäksi saat kattavan perehdytyksen, esimiehen tuen työllesi sekä hyvät työvälineet, jotka helpottavat työntekoasi. 

Tule meille töihin! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 22.12. Tehtävä täytetään heti sopivan henkiläön löydyttyä. 

Kiinteistöhuolto Reilax Oy on 27 vuotta kiinteistönhoito-alalla toiminut yritys. Työntekijöitä yrityksessä on yli 30 ja huollettavat kohteet sijaitsevat Keski –Uudellamaalla. Toimintamme perustuu joustavaan asiakaslähtöisyyteen sekä rautaiseen ammattitaitoon. Vahvuutemme on asiakasläheinen, palvelualtis, ammattinsa osaava henkilökunta, joka ei epäröi tarttua toimeen niin pienissä kuin suuremmissakaan pulmissa. Kiinteistöhuolto Reilax Oy on osa Kotikatua


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot